سلام وقت بخیر. خانمی ۳۱ ساله هستم که حدودا چهار ماه پیش بدلیل بارداری خارج از رحم که در لوله سمت راست بود عمل لاپاراسکوپی انجام دادم. یک ماه بعد از عمل و جهت فالو آپ سونوگرافی انجام دادم و یک کیست هموراژیک چهار سانتی در تخمدان چپ دیده شد. با تجویز پزشک یک ماه داروی ضد بارداری استفاده کردم و قرار شد پس از اتمام قرص ها مجدد سونوگرافی انجام بدهم که متاسفانه بدلیل شیوع بیماری کرونا تصمیم گرفتم وقت سونوگرافی رو به تعویق بندازم. الان بعد از حدود یک ماه در روز سوم یا چهارم پریودم هستم ودردی تقریبا شدید در سمت چپ رحم و شکمم حس می کنم که با فشار دادن تشدید می شود. خواهشم از شما این است که با توجه به شرایط موجود و قرنطینگی چه پیشنهادی برای من دارید؟ آیا مصرف دوباره داروی ضد بارداری رو موقتا تا بهتر شدن شرایط بیرون از خانه پیشنهاد می کنید؟ آیا این درد می تواند خطرناک باشد؟ ممنون می شوم راهنمایی بفرمایید.

با تشکر

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۱ جنسیت زن شغل مترجم زبان انگلیسی وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

خیر .

یک سونوگرافی وازینال و ازمایش B HCG انجام دهید و با جواب انها جهت بررسی از نظر حاملگی خارج از رحم و کیست تخمدان بزرگ به پزشک مراجعه کنید .