سلام وقت بخیر دختر من ۱۰ ماهشه و اصلا غذا کمکی نمیخوره شاید در روز یک قاشق اونم به زور بخوره ‌کلا شیر مادر و آب میخوره لطفا کمک کنید ؟ چه کار باید بکنم ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
تا یکسالگی اولویت با شیر مادر است سپس غذای کمکی. غذای کمکی که بهتر می خورد را آماده کنید و بین وعده های شیردهی بدهید. قطره های آهن و مولتی ویتامین یا آد هم فراموش نشود. وزن کودک هم ذکر نکردید اگر متناسب با نمودار رشد است یعنی تغذیه کودک مناسب است.