با کاندوم شانس بارداری هست؟

67 بازدید 2 تبادل تجربه

سلام خسته نباشید من باردار هستم بعد زایمانم میخواهم ازکاندوم استفاده کنم برای پیشگیری از بارداری ایا روش خوبی هست؟ ایا با کاندوم هم احتمال باردار شدن هست؟

 چنددرصد؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام بله می توانید از کاندوم استفاده کنید منعی ندارد اگر از پاره نبودن آن مطمئن باشید ۱۰۰ درصد است موفق باشید

تجربه شما

سلام احتمال داره کاندوم سوراخ باشه و با وجود اینکه آخرکارمان نگاش کنیم ونفهمیم و باردار هم بشویم؟

سلام خسته نباشید من باردارم ماه هفتم تمام شده الان دوفتست که انقباض زیرشکم دارم خیلی درددارم حتی قسمت شرمگاهم خیلی استخوانهادرددارن ایادلیل زایمان زودرس هست؟