دیر زبان باز کردن

سلام دخترم الان تو شونزده ماه هست همه مهارت‌ها خوب بوده تا الان ومن نگران حرف زدنش هستم،کلمه من رو درست ادا میکنه، شی به جای شیر، قاقاصدای کلاغ، قبلا مامان وبابا میگفت الان در شرایط ناچاری شیر بگه، باید جایی مراجعه کنم متخصص کودک گفتار درمان یا نه زمان داره هنوز، ممنون میشم

اطلاعات تکمیلی

سن 40 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

گفتار درمانگر

سلام، اگه پسرفت گفتاری داشته ینی کلماتی که قبلا داشته رو نمیگه بهتره ارزیابی بشه.
برای افزایش کلمه هم تا ۱۸ ماهگی بهش وقت بدین.
میتونید از صفحه اینستاگرام من راهکار های افزایش کلمه رو مطالعه کنید 🌹