اضطراب در بارداری

با سلام .من هفته 26 بارداری هستم .قبل از بارداری مشکل اختلال هراس داشتم به خاطر دوتا سقطی که برام پیش اومد اولی بارداریم قلب جنین تشکیل نشد و دومی بارداری هم خارج رحمی بود و بعد از اون الانزاپین آسنترا و پاروکستین و کلونازپام مصرف میکردم که با شروع بارداری قطع کردم تحت نظر پزشکم. وضعیتم به نسبت خوب بود و فقط بیشتر زمانی به دکتر میرفتم و یا مثلا سونوگرافی در اون زمانها اضطراب میگرفتم که تپش قلب میگیرم.البته تپش قلب را قبلا در زمان اضطراب داشتم. دکتر قلب هم بررسی کردم از نظر قلبی سالم بودم و متورال 50 را نصف صبح و نصف شب تجویز کردن دکتر زنان هم گفتن میتونم استفاده کنم.ولی متاسفانه من الان اضطرابم بیشتر شده مخصوصا با شرایط بیماری الان.من خیلی وقتا تو خونه هم اضطراب میگیرم و برام خیلی سخت شده که برم دکتر زنان یا آزمایش.به خاطر این شرایط کرونا هم فعلا میترسم که برم بیرون و پیش دکتر روانپزشکم برم.به نظر شما چه دارویی می تونم مصرف کنم مثلا الانزاپین یا چیز دیگه.البته دکترم گفته بود مصرف یک سوم آلپرازولام تا دو بار در هفته مشکلی نداره ولی من فعلا مصرف نکردم تا الان.در ضمن من آسپرین به صورت یک روز در میان هم مصرف میکنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 31 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر مشکلات جنسی

سلام، مصرف آسنترا و الانزاپین و دفعات محدود آلپرازولام برای شما در شرایط فعلی ایرادی ندارد.توصیه دقیق در مورد مصرف دارو بعد از اخذ شرح حال دقیق از شما امکان پذیر است، در این شرایط می توانید از خدمات آنلاین مرکز روانپزشکی ما نیز بهره مند شوید و از خانه با روانپزشک صحبت و نسخه تهیه کنید.