طرد شدگی کودک درون

با سلام بنده سوالی داشتم در رابطه با طردشدگی کودک درون و سوالم این هست که چطور میتوان این طرد شدگی رو درمان کرد به طوری که شوق و انرژی لازم رو به زندگی خودم واردکنم.. چون گاهی حس میکم بااین وجود که در سنین جوانی هستم اما شوق و سرزندگی متناسب با این برهه به منظور انجام بعضی فعالیت ها و تفریحات متناسب با این سن رو برخلاف دیگر همسالانم ندارم و الان که روی  این موضوع تامل بیشتری میکنم متوجه شدم حتی در سنین نوجوانی هم این مشکل با من بوده و مانع از تجربه کردن خیلی از لذت ها برایم  شده ،گویی در تمام عمرم همچون یک فرد مسن زندگی کردم؟ .با سپاس

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور کودک و نوجوان

سلام وقت شما بخیر
طبق صحبت های خود شما اگر موضوع احساس طرد شدگی باشه ،یعنی شما طرحواره ی طرد شدگی داشته باشید ،این مشکل به آسانی حل نخواهد شد چون خیلی کهنه است و بیشتر از همه توصیه به مراجعه به روانشناس دارم .
اما اگر امکانش وجود ندارد ،می‌توانید کتاب " شفای کودک درون" را مطالعه کنید.
در کنارش اگر اطراف‌تون کودک هست،سعی کنید با آنها وقت بگذارانید حتی خود را مجبور به بازی کردن با آنها کنید (هر چند که برایتان سخت باشد) ، انیمیشن زیاد ببینید.
و رفتارهای کودکانه ای را که  برای خود بد می‌دانید را انجام دهید.
گاهی اوقات بهترین درمان برای افراد موجه شدن با آنچه که برایشان سخت است،آزارنده است ،اضطراب آور است.
با سپاس