برای سردمزاج بودن همسرم باید چیکار کنم؟

سلام. خانمی هستم ۲۹ ساله و دو ساله که با همسر دومم ازدواج کردم سالهای اول زندگیم روابطم با ایشون به خاطر افسردگی بابت زندگی سابقم یه مقدار سرد بود ولی بعد از یکسال بهتر شدم و الان که دخترم به دنیا اومده میل گرمتر شدم ولی همسرم خیلی میل سرده بعضی شبا به بهانه اینکه اتاق خواب گرمه تو حال میخوابه ولی با صحبتهای من این رفتارشون تا حدودی کمتر شده ولی در مورد رابطه جنسی خیلی گرم نیست و این رفتار منو اذیت میکنه دوست دارم راهنماییم کنید که چطوری شوهرمو نسبت به خودم جذب کنم و میلشو گرم کنم(شوهرم مشغله شغلیش خیلی و همیشه به خاطر کارش درگیره)

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر اختلالات جنسی

با سلام ؛
شما لازم است به اتفاق همسر خود به یک زوج درمانگر و یا یک روانپزشک مراجعه فرمایید .