سلام خسته نباشید. من چند وقت پیش به خاطر اینکه خیلی فشارم پایین میرفت و سرگیجه و حالت تهوع داشتم به دکتر مراجعه کردم آزمایش هورمون استرس برام نوشت نتیجه آزمایش ۸ صبح روی عدد ۳۰ بود دکتر گفت که هورومون استرس زیادیش مشکلی نداره ولی اگر کم بود مشکل ایجاد میکرد و هیچ دارویی ننوشت من هنوز همون مشکلات رو دارم نمیدونم چیکار کنم(فشارم ۸ به روی ۵ و گاهی کمتر هم میشه)

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

پزشک پوست، مو و زیبایی

سلام توسط همکاران قلب بررسی شوید ولی مایعات در طول روز زیاد بخورید