برای فراموش کردن عشق باید چیکار کنم؟

سلام و خسته نباشید

من چهار سال با یه پسر فامیل نزدیک در رابطه بودم همه چیز خیلی عالی بود تا زمانی که برادر ۱۴ ساله من ماجرا رو فهمید و به دوستم پیام داد که باید جدا شید ما هم ناچار جدا شدیم و عاشقانه و اینکه دوستم گفت که منتظرش بمونم برمیگرده

بعد از چند ماه از جدایی از روی پروفایل هاش فهمیدم که در رابطه با یه دختر دیگه ست...نمیدونم چیکار کنم دارم دیونه میشم کارم شده هر شب گریه کردن و دیدن عکسهامون و چک کردن پروفایل اون

تو رو خدا راهنمایی کنید من چیکار کنم؟؟ آیا امیدی داشته باشم به برگشتش؟یعنی دیگه عاشق من نیست؟

اطلاعات تکمیلی

سن 20 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزيز
سوال مهمي كه از خوندن متن شما به ذهنم رسيد اينكه چه كسي اين اجازه را به پسر بچه ١٤ساله داده كه در اين موارد براي خواهر بزرگتر خود تصميم بگيرد و حتي اجازه داشته باشد زنگ بزند و تهديد كند نقش هادر خانواده به كلي عوض شده و اين مخرب است
و سوال بعد اينكه ايا عكس دونفره بر پروفايل ايشون بوده يا شما با يك متن و عكس نوشته متوجه اين موضوع شده ايد .
وقتي قرار بر انتظار بوده و ايشون به شما گفته صبر كنيد بهتره در يك موقعيت مناسب با ايشون حرف بزنيد و اين سوال را بپرسيد كه ايا فردي هست يا نه
ميدونم كه چقدر اسيب ديدي حق داري ناراحت باشي  جدايي سخت است اما گريه كردن و حال بد راهكار نيست
سعي كن هي چك نكني و مدام اين فكر را در ذهنت پرورش ندهي كه كسي هست و صريح صحبت كني و جواب بشنوي
كمي خود را سرگرم فعاليت هايي كن كه باعث بهتر شدن روحيه ات ميشود .