سلام وقت بخیر من یک سالو نیمه در حال اقدامم برای بارداری

سه ماه کلومیفن خوردم و امپول ازاد سازی زدم جواب نداد ماه پیش لتروزول خوردم و این ماه هم لتروزول و امپول دکتر بهم داد و گفت اگر باز جواب نداد باید برم برای عکس رنگی رحم اما سوال من اینه این ماه روز 19 سیکل درد شدید زیر شکمم گرفت جوری که نه میشد بشینم نه راه برم بعد نیم ساعت اروم شد اما هنوز درد رو دارم نه به شدت

اما موقع نشستن و بلند شدن تیر میکشه آیا علتش میتونه بارداری باشه؟ یا از چیز دیگریه؟ میتونه مال داروها باشه تا الان اینجوری نشده بودم

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل ازاد
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام  این علایم می تواند هم نشانه بارداری باشد هم می تواند از عوارض داروهای مصرفی هورمونی باشد باید صبر کنید تا زمان پریود شما فرا برسد اگر تاخیر در پریود خود داشتید آن وقت تست بارداری انجام بدهید تا وضعیت شما مشخص شود موفق باشید