سلام،خسته نباشید، پسرم دوماه و نیمشه،خیلی خوب شیر میخورد،تقریبا بعد از هر بار شیرخوردن هم بقیه شو استفراغ میکرد که میفهمیدم زیاد هم خورده،اما الان چند روزیه که اشتهاش کمتر شده،هم با فاصله زیاد شیر میخوره،هم خیلی زود کنار میکشه،البته بی قراری نمیکنه،آرومه، این چند روز تغییری در تغذیه م نداشتم فقط آجیل خوردم،ممکنه آجیل روی شیرم اثر کرده باشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
دوست عزیز وقتی کودک بعد از شیر خوردن شیر را بالا می آورد می تواند نشان دهنده زیاد خوردن باشد، حال که بی قراری و ناآرامی ندارد و شیر هم می خورد مشکلی ندارد. اجازه دهید کودک به میل خود شیر بخورد و وقتی امتناع کرد یعنی سیر شده و به اجبار شیر ندهید.