بچه دار شدن در سن کم

سلام 17 سالمه 6 ماه زندگی مشترک دارم شوهرم بچه می خواد اما خودم میگم زوده  سنم کمه بعد هم عجله ای نیست ما کلی وقت داریم برای بچه دار شدن اما شوهرم میگه نه میگه همین 6 ماه هم کلی بهت وقت دادم منم بچه دوست دارم من هم عاشق بچه هستم اما الان هنوز خیلی زوده واسم خواهش میکنم کمکم کنید؟

اطلاعات تکمیلی

سن 17 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست گرامی
همسرتون اصرار به بچه دارشدنتون می کنه و شما هم سن کمی دارید و هم از ازدواجتون مدت زیادی نگذشته
ابتدا لازمه متوجه بشید که چراهمسرتون اینقدر اصرار به فرزندداشتن دارند البته شما اشاره ایی به سن همسرتون نداشتید
خوب من با شما موافقم به این دلیل که از نظر پزشکی نیز باروری زیر بیست سال ریسک بالایی داره و از نظر روانشناختی نیز رابطه شما بسیار جوان هست
بهتر هست با همسرتون صحبت کنید و از نظر پزشکی دلایل این که هنوز برای بارداری برای شما زوده رو توضیح بدید. ویا حتی هردو باهم به یک متخصص زنان مراجعه کنید تا ایشون نظر تخصصی رو بشنوند و متوجه بشوند ممکنه چقدر برای شما و حتی جنین ریسک بارداری بالا باشه