فیلم مستهجن دیدن همسر

سلام وقت بخیر من سه ساله ازدواج کردم ‌بیست سالمه و همسرم سی دو  و یه پسر شش ماهه دارم قبل بارداریم تو گوشی همسرم دیدم که فیلم مستهجن دیده خیلی سر این موضوع دعوا کردیم منم اعتمادمون از دست دادم وقتی سر زنای تلویزیون هم دعوا میکردم باهاش حس میکردم چون اونارو دیده منو نمیخواد ولی خودش حرفامم تایید نمیکرد ومیگفت که اشتباه میکنم وقتی باردار شدم هم باز این مساله تکرار شد. و بازم دعوا اما هر بار یه جور متقاعدم می‌کرد  وقتی زایمان کردن دیدم تو تلگرام یه سری کانال مزخرف داره که کلا عکس زنای بی حجاب توش بود اونم میگفت کنجکاو شدم بعد اون منم یه اشتباه کردم گفتم حالا که اون نگاه میکنه بزار منم نگاه کنم الان پنج شیش روزه فهمیده که نگاه کردم و میگه منو نابود کردی تا آخر عمرم جوری رفتار میکنم که خودت بری طلاق بگیری و منو نمیبخشه ولی منم اذیت میشدم وقتی اون نگاه می‌کرد یعنی من مهم نبودم اون هی میگه من مردم فرق میکنم من واقعا نمیفهمم چیکار کنم دوست ندارم سر این مساله مسخره زندگیم خراب شه لطفا کمکم کنید ممنون میشم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام خانم عزیز
مسیله ی عکس و فیلم دیدن، مسیله ای است که گرچه هیچ همسری از بابت متوجه شدن آن خوشحال نمی شود و راضی هم نخواهد بود، امری شایع و متداول شده است و لزوما نشان دهنده ی نخواستن همسر یا کافی نبودن او نیست، بلکه صرفا به معنای چیز سهل الوصولی است که الان به راحتی در اختیار همگان است و خیلی از افراد با آن نوعی کنجکاوی جنسی می کنند یا لذت جنسی می برند. این مسیله گرچه که قرار نیست در زندگی مشترک عادی شود یا افراد از بابت آن افتخار هم بکنند اما تا زمانی که به لحاظ تکرار، وسواسی و اعتیاد گونه نشود، یا به رابطه ی عادی جنسی افراد و همین طور رابطه ی عاطفی زوجین لطمه ای نزند، نیازی به درگیر شدن از این بابت نیست. اما عضو شدن در گروه های جنسی، مسیله ی مهمی است، به این دلیل که ارتباط زنده است و افراد می توانند وارد مکالمه شوند یا مستعد ارتباط های دیگری هم بشوند و به تدریج مقاومت خودشان را از دست بدهند، بنابراین هم به لحاظ تکرار ،زمان بیشتری را از فرد خواهد گرفت و هم بر روی رابطه تاثیر می گذارد. پیشنهاد این است که در مورد فیلم هایی که دیدید اگر زیاده روی وجود ندارد، به روی خودتان نیاورید و بدانید که در زندگی های دیگر هم کمابیش چنین چیزهایی وجود دارد، اما در مورد گروه ها جدی و قاطع با همسرتان صحبت کنید و نیز خودتان نیز عضو نباشید زیرا همان پیامدها را برای شما هم خواهد داشت.
موفق باشید