نزدیکی در روز اول قاعدگی

سلام و خسته نباشید

من در روز اول قاعدگی وقتی در حد لک بود نزدیکی داشتم که بعد از آن کامل پریود شدم پنج روز طول کشید پاک شدم آیا احتمال بارداری برای من با این نزدیکی هست اگر تخمک گذاریم زودتر اتفاق بیوفتد و چند درصد میباشد؟ آیا امکان تخمک گذاری روز ششم و هفتم سیکل هست ‌‌تا اون موقع اسپرم زنده میمونه؟

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام با توجه به شرح حال شما احتمال بارداری ضعیف است اما باید در تمام دوران سیکل قاعدگی خود حتما روش جلوگیری داشته باشید