سلام آقای دکتر من ۲۱سالمه و چند سالی هست که یبوست شدید دارم به طوری که عمل دفع اکثر اوقات برای من خیلی درد اوره میخواستم بدونم باید چیکار کنم که یبوستم رفع بشه و همچنین بعد خوردن غذا شکمم دچار ورم شدید میشه که درد اوره میخواستم بدونم که چه مشکلی هست که باعث این عوامل میشه؟

با تشکر از نی نی سایت و اعضای زحمت کش کلینیک

اطلاعات تکمیلی

سن 21 جنسیت زن شغل بیکار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

فوق تخصص گوارش

سلام
یبوست علل متفاوتی دارد....
اما برای تشخیص علت آن به آزمایشاتی نیاز است.
قدم اول در درمان رعایت رژیم غذایی پر فیبر است. یعنی میوه و سبزی فراوان.
ورزش و نرمش یا پیاده روی منظم روزانه
مصرف آب زیاد.
اگر با این موارد بهبود نیابید ملین ها می توانند به شما کمک کنند.
با توجه به اینکه یبوست در شما به علامت دل درد همراه است پیشنهاد میکنم با مراجعه به پزشک گوارش آزمایشاتلازم را نیز انجام دهید.