رشته فیزیوتراپی خوبه؟

57 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام خسته نباشید من امسال کنکور دارم  هدفم فیزیو تراپی ولی یکم که تو سایت ها گردش کردم در مورد این رشته گفتن موقعیت اجتماعی، و درامد بالا مثل پزشک ها نداره این درسته یا نه ممنون؟

اطلاعات تکمیلی

سن 18 جنسیت مرد شغل درحال تحصیل وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

کاردرمانگر و مشاور تحصیلی

سلام. اگر علم شما خوب باشه و قدرت بدنی داشته باشی و کار بلد باشی هر درآمد خوبی داره و هم موقعیت اجتماعی خوب داره. ولی یه توصیه دارم الان فقط درس بخوان و فکرت را به انتخاب رشته منحرف نکن. وقت تحقیق درباره رشته ها تیر و مرداد است.

تجربه شما

درسته اما اگه هدف نداشته باشم انگیزه ندارم واسه خوندن