انحراف انگشت دوم پا

باسلام من انگشت دوم پای چپم کمی از جای بند انگشت ب سمت شست پا خم شده . البته از کودکی همین شکلی بود و مادر بزرگم هم همچین انحرافی داشته میخواستم ببینم آیا راه حلی برای این انحراف وجود داره ؟ چون فعلا امکان عمل کردن ندارم راه دیگه ایم هست؟عملش چجوریه و هزینه اش چجوره. باتشکر

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور ورزشی و حرکات اصلاحی بدن

با سلام و وقت بخیر
معمولا با توجه به شدت مشکل تصمیم گرفته می شود که جراحی انجام شود یا خیر. معمولا روش غیر جراحی برای این نوع مشکلات استفاده از اتل و تجهیزات ساخته شده توسط متخصص ارتوپدی فنی است. لذا به یک متخصص ارتوپد مراجعه کنید تا تجویز اتل را برایتان انجام دهید.