اطلاعات تخصصی
تحصیلات

تخصص پزشکی

خلاصه عملکرد و مهارت ها

متخصص و جراح زنان و زايمان و فلوشيپ نازايى و ivf

فارغ التحصیل از دانشگاه تهران. 18 سال سابقه در حیطه زنان و زایمان و 7 سال در حیطه نازایی و لاپاراسکوپی تلگرام: [email protected] / اینستاگرام: [email protected]

پرسش های پاسخ داده شده

  • احتمال عفونت یا قارچ ناحیه تناسلی

    پاسخ : سلام. احتمالا قارچ دارىد؛ چون آنتى بيوتيک مصرف كردید، شديدتر میشه ولى بايد حتما معاينه بشید. چون احتمال تب خال هم هست.

  • خونریزی بعد از سقط

    پاسخ : سلام. تا دو هفته احتمال كم و زياد شدن خونريزى هست ولى بعد از اون بايد آزمايش خون براى بقایاى باردارى وسونوگرافى انجام بدید.

  • مصرف لتروزول و احتمال ایجاد کیست

    پاسخ : سلام. احتمالا كيست باشه حتما براى اطمينان بايد سونوگرافی كنید در ضمن قبل از هر درمانى حداقل يک آزمايش بعد نزديكى بدید كه ببينید اسپرم همسرتون خوبه يا نه.

  • بارداری با لتروزول و اچ ام جی

    پاسخ : سلام. قرص تا حدى ميتونه در آزاد سازى تخمک اثر كنه دگزامتازون هم تا حدودى مثل گكوفاژ اثر ميكنه. مسئله مهم پوسته ى ضخيم تخمدان پلى كيستيكه كه بايد با عمل لاپاراسكپى كوتر بشه تا تخمک بتونه آزاد بشه به ن...

  • طولانی شدن خونریزی پریود

    پاسخ : سلام. اين اثرات دارو هست كه به شما نساخته. نياز به بررسى بيشتر هست. شما باید حضورا برای پیگیری مسئله تون اقدام کنید

  • احتمال زنده ماندن جنین باوجود سوراخ قلبی

    پاسخ : سلام. بايد با يک فوق تخصص پرى ناتال مشاوره كنيد اگر جنین قابل حيات نباشد واحتمال مرگش بعد از تولد زياد باشد، بايد با روشهاى خاصى اقدام به ختم باردارى شود.

  • آزمایش نیفتی در بارداری

    پاسخ : با سلام اين مشكل كه هم در روده و هم در بطن مغز وجود دارد، ممكنه جدى باشد وبايد حتما آزمايش انجام شود و بعد از جواب آزمایش تصميم بگيريم

  • مشکلات رحم و عکس رنگی

    پاسخ : سلام. انسداد يا باز بودن لوله ، فقط با عكس رنگى معلوم ميشه . بعضى مراکزعكس را با بى حسى مى گيرن.

  • محاسبه سن بارداری و تشکیل شدن قلب جنین

    پاسخ : سلام. شما الان ٥هفته اى و بايد اگر علامتى ندارید و درد ندارید، در ٧ هفته سونوگرافی قلب برید. فعلا هم داروى ديگه اى لازم نيست. نگران نباشید

  • مصرف قرص مترونیدازول در دوران شیردهی

    پاسخ : با سلام. اگر کودک زير يک سال است، نبايد مترونيدازول مصرف شود. البته بهتر است که مصرف نشود یا اینکه داروی دیگری جایگزین شود.