2109
درمان ناباروری با طب سنتی، گام‌های اول

درمان ناباروری با طب سنتی، گام‌های اول

1397/02/08 بازدید821
آرزوی پدر و مادر شدن، آرزوی عجیب و غریبی نیست. رسیدن به همین آرزوی معمولی گاهی خیلی ساده و بی‌هیچ تلاشی میسر می‌شود و گاهی برای یک زوج خیلی دور و دست نیافتنی به نظر می‌آید. بچه‌دار شدن اگر چه گاهی خیلی ساده است اما برای داشتن فرزند و پذیرش مسئولیت مادری لازم است ابتدا اراده‌ای قوی را در خود بسازیم. خودمان را بشناسیم و بدانیم که این آرزو وقتی محقق شد چه مسئولیت سنگینی را برعهده ما خواهد گذاشت و برای مادر شدن چه قدر باید قوی بود. گاهی نداشتن همین ویژگی مهم در رسیدن به این آرزو اختلال ایجاد می‌کند. لابد می پرسید اراده برای بچه‌دار شدن به چه کار می‌آید؟

مهمترین اصل برای حفظ ویژگی باروری

اگر با اینکه در سنین باروری هستید، تا به حال نتوانسته‌اید با درمان‌های معمول چه دارویی و چه جراحی باردار شوید؛ احتمالا درگیر یک سبک زندگی غلط هستید که به بدن شما اجازه نمی‌دهد از این درمان‌ها اثر مناسبی دریافت کند. همه انسان‌ها بر اساس خصوصیات ژنتیکی که به ارث برده‌اند و محل تولدشان دارای خصوصیاتی هستند که منحصر به فرد است. اگر سبک زندگی مناسبی داشته باشند ویژگی‌های خوب ارثی در آن‌ها بروز یافته و اگر سبک زندگی نامناسبی داشته باشند به تدریج همان ویژگی‌های خوب را هم از دست می‌دهند. به عبارت دیگر این سبک زندگی شماست که طبیعت بدن شما را قوی یا ضعیف می‌کند و ویژگی‌های بارز آن را تعیین می‌کند. پس داشتن یک سبک زندگی مناسب مهمترین اصل در طب ایرانی برای حفظ ویژگی باروری برای هر زن و مردی است که آرزوی بچه‌دار شدن را دارند. حالا متوجه شدید چرا نیاز به یک اراده قوی دارید؟! مهمترین نیاز به اراده برای تغییر سبک زندگی و در پیش گرفتن یک روش جدید است.

مشکل ناباروری
 

از کجا شروع کنیم؟

اگر واقعا این آرزو برایتان مهم است از همین امروزعزمتان را جزم کنید و دست کم یک تغییر کوچک هم که شده در سبک زندگی خود بدهید. می‌پرسید از کجا شروع کنید؟ توصیه ما این است که از آداب خوردن شروع کنید. البته هوا، خواب، ورزش، داشتن آرامش ذهنی و روانی، باز نگه‌داشتن راه‌های جذب و دفع مواد از بدن ... این‌ها همه در طب ایرانی مهم هستند. اما کنترل نحوه خوردن و حتی آنچه می‌خوریم خیلی راحت‌تر از همه کارهای دیگر است. ممکن است بگویید خوردن چیزهای خوب و مفید هزینه دارد و نمی‌توانید از پس آن بر بیایید. اما دست کم چگونه خوردن را که می‌توانید بدون هزینه و با یک اراده‌ قوی انجام دهید.

ده فرمان برای تغییر آداب خوردن

ازدید طب ایرانی، تا زمانی که غذای شما به خوبی هضم نشود، مواد اولیه مناسبی برای کارکرد اعضای دیگر بدن تشکیل نخواهد شد و نه تنها مواد اولیه مناسب برای تشکیل نطفه و بارداری تامین نخواهد شد بلکه بسیاری از بیماری‌های دیگر از جمله سندرم متابولیک و ... هم ایجاد خواهد شد. پس برای اینکه هضم خوبی داشته باشید، این نکات را رعایت کنید:

1) تا زمانی که کاملا گرسنه نشده‌اید از خوردن غذا بپرهیزید تا بار اضافه به معده تحمیل نشود.
2) غذا را خوب بجوید(دست کم 30 بار). هضم غذا از دهان شروع می‌شود و هر چه بهتر غذا جویده شود هم از نظر فیزیکی بیشتر خرد می‌شود و هم بیشتر با آنزیم‌های دهان ترکیب می‌شود و هضم دهانی کاملتر خواهد بود و در نتیجه بقیه اعضای گوارش نیز بهتر کار خود را انجام می‌­دهند.
3) غذا را با تمرکز بر غذا و خوردن بخورید. تماشای تلویزیون یا صحبت یا حتی فکر کردن به مشکلات در زمان غذا خوردن نه تنها باعث ایجاد اشکال در روند هضم می‌شود، بلکه مواد مضری در بدن تولید می‌کند.
4) قبل از سیری کامل دست از غذا خوردن بکشید. چرا که اگر پس از سیر شدن حتی یک لقمه اضافی میل کنید معده از هضم کل غذا ناتوان شده و مواد خوبی تولید نخواهد شد.
5) چون معده هم مانند سایر اعضا نیاز به استراحت دارد نباید به مجرد خالی شدن از غذا، به خوردن مشغول شد، پس باید بین دو نوبت غذا دست کم 5-4 ساعت فاصله باشد.


6) غذای بسیار داغ یا بسیار سرد نخورید. فست فود، چیپس، پفک و غذاهای آماده و کنسروی که دارای مواد شیمیایی نگهدارنده هستند، برای شما خیلی ضرر دارند. در بین گوشت‌ها گوشت گوسفند جوان، بهتر از سایر گوشت‌هاست. چرا که هم هضم راحت‌تری دارد و هم مواد مناسب‌تری تولید خواهد شد. خوردن گوشت گاو یا گوساله تنها برای کسانی توصیه می‌شود که دارای فعالیت بدنی زیادی هستند. در صورت عادت به خوردن این نوع غذا ها سعی کنید از شربت سکنجبین بیشتر استفاده کنید. سعی کنید طی زمانی که برای باردار شدن اقدام می‌کنید، از خوردن غذاهای فریزری هم پرهیز کنید.
7) از خوردن هر نوع میوه‌ای با غذا خودداری کنید. هر بار فقط یک عدد میوه به عنوان میان وعده یا دست کم دو ساعت فاصله از غذا میل کنید. اغلب میوه‌ها را می‌توانید قبل از غذا ( حداقل یک ساعت قبل از غذا) میل کنید. به جز انار، به و سیب که خوردن آنها کمی بعد از غذا توصیه می‌شود.
8) در هر وعده فقط یک نوع غذا میل کنید و از مصرف چند غذا در یک وعده خودداری کنید. درهم خوری باعث اختلال در هضم می‌شود و مواد مضری در بدن تولید می‌کند. به خصوص همراهی ماهی با تخم مرغ، قارچ با ماکارونی، الویه با ماکارونی اختلال هاضمه بیشتری ایجاد می‌کند.
9) سعی کنید ماست و لبنیات دیگر را همراه غذا نخورید. می‌توانید لبنیات مورد نیاز خود را همراه مصلح آن(نعنا, موسیر، آویشن و .....)به عنوان میان وعده میل کنید.
10) در تابستان از خوردن غذاهایی که هضم آنها دشوار است مثل کله پاچه، هلیم گوشت و انواع آش‌های سنگین و پر رشته (به جز آش‌های ترش مثل آش غوره، آش سماق و ....) خودداری کنید. خوردن غذاهایی که هضم راحتتری دارند (مثل زرده تخم مرغ عسلی، نان سنگک برشته، گوشت گوسفند و پرنده‌های کوچک....) در تابستان توصیه می‌شود. اما در زمستان می‌توانید از غذاهایی که نیازمند هضم قوی مثل کله پاچه و هلیم گوشت و انواع آش‌ها هستند، استفاده کنید.

ارسال نظر شما

اولین نفری باشید که نظر میدهید
login captcha

پربازدیدترین ها

فواید مصرف زینک در بارداری

نوشته

1 هفته پیش
|
16291 بازدید

هموروئید در بارداری خطرناکه؟

نوشته

1 هفته پیش
|
11547 بازدید

8 شرط به سرپرستی گرفتن کودک

نوشته

1 روز پیش
|
2112 بازدید