2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کتی جون من هیر استایلر دارم چند سال پیش از قشم خواهرم برام اورد خیلی راضیم قیمت الان ندارم اما چند سر فکر کنم حدود 150 باشه نمیدونم چون اونموقع انگار40خریده بود
تصمیم گرفتم مامان بشم انرژی مثبت بدید زودتر اتفاق بیوفته😇
منم قبلا دو بار فر کرده بودم

الانم باز تو فکر ش بودم

ولی پیشنهاد دوستمون برای خرید بابلیس چند سر خوب بود

منم همین کارو میکنم
خدای مهربونم ممنونم که به منم نی نی دادی ،خدایا به خودت میسپارمش برام حفظش کن
2803
اره بچه ها یه پک بابلیس بخرید چون به هر حال فر 6ماهه زیبایی فر بابلیسو نداره و بعدا مثل موج میشه روی موها ولی بابلیس هم ضررش کمتره هم نازتر میشه من معمولا موهامو خودم فر میکنم مدلای مختلف
تصمیم گرفتم مامان بشم انرژی مثبت بدید زودتر اتفاق بیوفته😇
2804
من یکبار فر کردم کار آرایصگر عالی بود عالی اما وقتی از حموم میومدم باسد کلی روغن میزدم آخرش هم مثل چوب بود موهام تا کمر بلند بود ولی خستم شد رفتم کوتاه کردم به نر من نکن خشک میشه و ریزش که دیگه نگو
2805