2733
2734
مرسی سما جون. تا حالا نه خوردم و نه درست کردم. میشه بگی واسه مهمونی خوبه یا نه؟ طعم دودی که با منقل و ایناست که عالیه اما مقدور نیست برام درست کردنش. میخوام بدونم این جوجه کباب هم به اون اندازه خوشمزه هست یا مزه ی مرغ معمولی میده؟
ببین نظرات اینجا خیلی خوبه ها ولی تهش ادم نیاز داره یه ادم متخصص بهش بگه چیکار کنه. من خودم هربار مساله اینجوری برام پیش میاد میرم سراغ دکترساینا. بیا اینم لینکش بعد تازه خیالمم راحته که اگر مشکلم حل نشه پولمو کامل برمیگردونن.



2731
سلام عزیزم من یه نمونه تو تابه رژیمی درست میکنم که خیلی خوشمزه میشه اول مرغارم(که من از سینه مرغ استفاده میکنم) توی ابلبمو، پیاز، زعفران، نمک، فلفل سیاه میخوابونم ازشب قبل تا خوب طعم دار بشه فلفل دلمه هم میریزم به اینارو به سیخ چوبی میکشم یه گوشت یه فلفل دلمه بعد میزارم تو تابه رژیمی تا پخته بشه بسیار عالی میشه واسه مهمون هم مناسبه
خدایا شکرت بخاطر هدیه ای که به من و شوهرم دادی، دل بقیه دوستانم رو هم شاد کن.
عزبزم من سینی مرغ رو روز قبل سه چهار ساعت قبل از طبخ تویه زعفرون نمک وکمی ابلیمو وپیاز میخابونم بعد به سیخ ای چوبی تو روغن داغ سرخ میکنم هرچی جوجه بیشتر تو مواد بمونه خوشمزتره خیلی هم شیک وخوشمزه میشه
2740
مهدیه جون یه مدل هم هست که سینه مرغ رو باپیاز چرخ میکنن (اگه یکم چربی گوسفند هم بزنی داخلش خوب میشه وگرنه لازم نیست ) بعد مثل کباب تابه ای درست میکنی که ظاهرش دقیقا مثل جوجه بی استخوان های بیرون میشه البته اگه کنارش یه سوپ هم بزاری بدنیست
خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم؛ بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغاز کردم؛ بابت لحظات شادی که به یادت نبودم؛ بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم؛ بابت هر گره که به دستم کور شد و مقصر را تو دانستم؛ مرا ببخش .
ادویه اش هم نمک ویکم فلفل سیاه وزرپوبه وزعفرون هست
خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم؛ بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغاز کردم؛ بابت لحظات شادی که به یادت نبودم؛ بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم؛ بابت هر گره که به دستم کور شد و مقصر را تو دانستم؛ مرا ببخش .
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز