2777
2789
عنوان

صورت دخترم از اگزما زخم‌ شده😭

2079 بازدید | 48 پست

دخترم یک ماهشه شیر خشکیه حساسیت به پروتیین گاوی داره

پوست صورتش اول جوش زد بعد رو اون جوشا زرد شد الان همشون زخم شدن😭😭😭به شدتم خشک شده پوستش تو روخدا دعا کنید خوب شه چیز دیگه ای نباشه خیلی افتضاحه صورتش😭😭😭 داره بدتر میشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
پسر منم داره قرمز میشه و خشکه میزنه. نگران نباش ببر دکتر پماد میده 

این دیگه زخم شده وور چشمش و بالای پلکش و اطراف بینیش خیلی بد شده انقدرم‌پوستش خشک شده کش میاد

2804
2805

شیر خودتو هم میدی ؟ خوب رعایت می‌کنی ؟ حتی یه دونه بیسکوییت هم نباید بندازی دهنتا هر چی که توش شیر هست باید حذف بشه نیاز نیست همه چیز رو حذف کنی همون پروتیین گاوی رو کامل حذف کن فقط ان شاالله ادامه پیدا نکنه ولی اگر ادامه پیدا کرد توی پنج شش ماهگی یه تست پوستی میدی ببینی به چیز دیگه ای هم حساس هست یا نه 

ولی خوبیش اینه که زیر سه ماه علایم بیرون زده بچه هایی که زیر سه ماه علایم نشون میدن زیر یک سال هم کاملا خوب میشن اینو فوق تخصص آسم و آلرژی اطفال بهم گفت ، دقیقا پسرم همینطور شد توی ده ماهگی کاملا خوب شد جوری که مستقیم به خودش شیر گاو میدادم 

2801