2733
2734
خانوما شما خمیر پیتزا رو خودتون درست میکنید یا آماده میگیرید؟

من هربار با خمیر آماده پیتزا درست کردم خشک شده خمیرش. چیکار کنم که اینجوری نشه؟ غیر از سس به خمیر پیتزا چی میزنین قبل ریختن مواد پیتزا روش؟ موقع پخت پیتزا رو توی سینی فر میذارین تا بپزه یا اینکه توی ظرف گرد میذارین؟
من توی سینی فر درست میکنم و با همین خمیر های اماده . نباید زیاد بزاری برشته شه چون خشک میشه. روی نونش سس گوجه و کمی پنیر پیتزا میریزم.
وقتی با خدا گل یا پوچ بازی می کنی .. نترس تو برنده ای ..آخه خدا همیشه دوتا دستش برای تو پُره
سلام من پودرخمیر پیتزا میگیرم بخصوص رضوی خیلی بهتره توش یه لیوان کمترآب نصف لیوان روغن میریزم وبعد خوب ورز میدم بعد یه شب تاصبح روش رو پلاستیک میکشم وتوی فضای آشپزخونه میزارم صبح میزارم توی یخچال برای ظهر پیتزارودرست میکنم اصلن خشک نمیشه خوبه خوبه

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

من همیشه خمیر اماده میگیرم و حالت برشته شدنش رو دوست دارم...سس روی خمیر رو هم خودم درست میکنم...
گوجه رو رنده میکنم و با سیر رنده شده میذارم بپزه و سرخ بشه و فلفل و آویشن هم بهش میزنم با یه مقدار رب گوجه.....بعد از مالیدن سس روی نون یه مقدار پنیر هم روش میریزم...
من سینی استیل بزرگ دارم..اونو چرب میکنم و نون هارو میذارم روش
2731
من هم از خمیر آماده استفاده میکنم اما روی طبقه پایین فرم یک قابلمه کوچک رو آب داغ می‌کنم و می‌ذارم تا بخار کنه و باعث بشه که خمیرم خشک نشه
گر نگهدار من آنست که من می‎دانم شیشه را در بغل سنگ نگه می‎دارد
2740
توی مجله هنز اشپزی چند نوع خمیر برای چند نوع پیتزای مختلف بود...پیتزا با خمیر کلفت یا پیتزا با خمیر برشته شده

برو تو سایتش ببین میتونی پیدا کنی یا نه
اگر زنها دنیا رو می گردوندن هیچ جنگی وجود نداشت فقط چندتا کشور با هم قهر بودن و حرف نمی زدن!!!
مرسی دوستای خوبم

مریم جان منظورت از اماده گرفتن خود پیتزاست؟ آخه گاهی پیش میاد یهویی آدم دلش پیتزا میخواد دیگه توی خونه. دلم میخواد بلد باشم خوب درست کنم
ناربن جان من تا حلاا کف سینی رو چرب نمیکردم. شاید مال این باشه

من و تو و نی نی: مرسی از پیشنهادت.آره فکر کنم یه مقدار بخار آب توی فضای فر باشه کمتر خشک بشه
پودر خمیر هم پیشنهاد خوبیه مسلمه که تازه تر از خمیریه که از فریزر دربیاری و بذاری بپزه. اما من چون بچه کوچیک دارم اگه بتونم با همین خمیرآماده ها یه چیز خوب از کار دربیارم خیلی زمان کمتری میبره
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
داغ ترین های تاپیک های امروز