2777
2789
منظورم اینه که صرف یک ارتباط تلفنی و اس ام اسی خیانت محسوب میشه ؟

یا باید 4نفر شاهر عاقل وعادل زنای !!!!!! اوند رو ببینن شهادت بدن اون وقت میشه خیانت!!!!!!!!!!!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
نه عزیزم با ارتباط تلفنی تو دادگاه هیچی نمی تونی ثابت کنی

دادستان به دوستم گفته بود حتی عکس هم نمی تونه مدرک محکمه پسندی باشه

بهش گفته بود یه دوربین خونت نصب کن ازش فیلم بگیر

طرف وقتی زنه رو آورده بود خونه وباهاش....داشت ازش فیلم گرفته بود
2804
ای بابا دلت خوشه ها این دادگاههای ما که دادگاه نیست با پرینت تلفنی چی رو میخوای ثابت کنی
دوست مامانم شوهرشو با منشی شرکتشون در حال ..... دیده بود رفت دادگاه بعد از کلی دوندگی قاضی بهش گفته بود دست بزن داره؟ معتاده؟ خرجی نمیده؟ اون بیچاره هم گفته بود نه
قاضی هم گفته بود برو بشین زندگیتو کن!!!!!! یه همچین مملکت مدافع حقوق زنان داریم ما......
در آغوشم که میگیری.... آنقدر آرام میشوم که فراموش میکنم باید نفس بکشم***
من دوستم برادر شوهرش قاضیه ازش پرسیده بود گفت پرینت و عکس و فیلم مدرک معتبرى نیست باید ٤ نفر عاقل و بالغ طرفو در حین ... ببینن و شهادت بدن!!!!!
کجاى کارى خواهر، دستت به جایى بند نیس
میدونید اینجوریام نیست ... طرف خیلی زرنگ باشه شاید بتونه ولی ....

دوستان گلم من زندگیم خیلی آلاخون شده ... کسی رو نمیدونم باهاش درارتباط س ک س باشه... ولی مطمئنم که در حد صحبت واس کادو دادن هست

میخواستم بدونم میتونم اونو علم کنم ..اخه شنیده بودم که برای اونم اگه شکایت بشه میتونم پرینت مکالمات بگیرم واگه محتوای اس ناجور باشه 80 ضربه شلاق دارن هردو...به اسم رابطه ی نامشروع

سوالم اینه

اونم که گفتم ز ن ا و شاهد کنایه بود... اخه قانونا تو زنا هم اگه سنگ سار بخوای بشن میگن باید 4 نفر عاقل ومرد شهادت بدن که دین اینا درحال مرتکب زنا بودن...

حالا کسی نیست بگه که ز نا کار چرا جلو چش 4نفر میکنه....

خلا قا نو نی
به نظرم منم نمیتونی برا مرد ثابت کنی ولی اگر برا زن بود همین میشد محکمه پسند
دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا*** اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ
2805
واقعا زندگیم برام نچسب شده اعتماد ندارم بهش سه سال پیش با کلی دختر توگوشیش دیدم که در ارتباط بود و هرکدومو به بهانه هایی در دست داشت ولی بعدش یهو ادم شد بازم دارم میبینم که باز مشکوکه برام

میخوام طلاق بگیرممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم
بعد اونا خیلی مشکلات دیه هم دارم هااااااااااا
سنگسارررررررررررررررر فک می کنی به همین سادگیاست

من شوهرم شاه خیانتکاری بود یعنی حسابش از دستم دررفته

فقط از طریق ترک زندگی وعدم پرداخت نفقه تونستم غیابی طلاق بگیرم

خیلی بتونی مدرک جور کنی شاید بتونی جداشی اونم اگه بخوای وگرنه با این چیزا اتفاقی نمی افته حتی به حرفتم گوش نمیدن
2801