2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

خودم یرب زودتر که وقتی میرم بازم میبینم از من زودترم اومدن🤣

خانواده همسرم گاهی زودتر گاهی یساعت تاخیر دارن

خانواده خودم تقریبا ان تایم

گفتند که عاشقی و دیوانه ای!  در باب خیال و خم ابروی که ای؟   گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم  سید علی الحسینی الخامنه ای❤

۸ حدودا تا ۱ الی۲ شب 

کلا مهمون رودربایستی هیچوقت نداشتم 

همشون رفیق و فامیل های خیلی نزدیک هستن راحتم باهاشون 

خودمون هم ساعت ۸ میریم 

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت[اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟
2804
2805

مهمون ناهار کلا ندارم. شام هم ۸:۳۰ معمولا میان تا ۹. من خودمم شام دور و بر ۸ تا ۸:۳۰ میرم. 

البته یه بار شام خونه یکی از اقوام همسر دعوت بودیم شناختی نداشتم سنشون بالا بود، شوهرم گفت باید زود بریم خلاصه ۶:۳۰ رفتیم یه ربع به ۷ شام آوردن 😄😄😄😄

لطفا برای شاغل شدنم صلوات بفرستین، ممنونممم 🥰🥰🥰🥰
اره دقیقن بعضیا خیلی دیر میان.میزبان باید هی انتظار بکشه 

خب اگه شب نشینی هم تا ساعت ۱، ۲ باشه بعدش، برا شام ساعت ۸:۳۰ ، ۹ بری خوبه دیگه. 

البته زمستونا خب زودتر شب میشه، تابستونا ۸:۳۰ تازه سر شبه 😄😄😄😄

لطفا برای شاغل شدنم صلوات بفرستین، ممنونممم 🥰🥰🥰🥰
2801