2777
2789
عنوان

تهرانی های عزیز کمکم میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 827 بازدید | 59 پست
جمهوری -تقاطع ولی عصر...
از همون سر باغ سپه سالار اتوبوس های جمهوری رو سوار شو و تقاطع ولی عصر جمهوری پیاده شو...سر راسته...
تا زمین در گردش است و آسمان در چرخش است
نام مولایم حسین بر قلب من آرامش است. خدای مهربون خودت مراقب نی نی من باش.به تو سپردمش بهترین نگهدار...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
هههههه
فریده جون ما از حفظ می ریم...اسم پاساژ رو نمی دونم والا

آدرس بالا که دادم برای مانتو بود
تا زمین در گردش است و آسمان در چرخش است
نام مولایم حسین بر قلب من آرامش است. خدای مهربون خودت مراقب نی نی من باش.به تو سپردمش بهترین نگهدار...
2804
بچه ها چطور میگید گرونه
قیمتهاش خیلى خوبه که ...
بدترين حالت ماجرا اين است كه طاقتمان تمام شود و به روي خودمان نياوريم و تا زمان مرگ ادامه دهيم خيلي ها اينطور زندگي ميكنند دست انداز كم طاقتي را رد كرده اند و افتاده اند توي سرازيري عادت ...اوريانا فالاچي
2805
قطره جونم کلا الان لباس و کیف و کفش گرونه
همه جا
اتفاقا من از قیمت هاى باغ خیلى راضیم
به نسبت تندیس و میلاد نور و ...
بدترين حالت ماجرا اين است كه طاقتمان تمام شود و به روي خودمان نياوريم و تا زمان مرگ ادامه دهيم خيلي ها اينطور زندگي ميكنند دست انداز كم طاقتي را رد كرده اند و افتاده اند توي سرازيري عادت ...اوريانا فالاچي
2801