2777
2789

امروز با دو تا دوستام صحبت از زندگی میکردیم یکیش می‌گفت اگه شرایطشو داشتم حتما طلاق می گرفتم ....اون یکی هم میگفت اره منم....حالم ی جوری شد ....چرا همه خسته ان ....

منم اگه بی کس و کار نبودم طلاق میگرفتم

با مردی ازدواج کن که رژت رو پاک کنه نه ریملت رو😉😉😉 بلاخره گل پسرم به دنیا اومد😍😍😍 اگه دنبال پسر دار شدن هستید بیاین تاپیک رژیم پسر دار شدن.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

تموم فک و فامیلا 

همه خواهرشوهرام و..

خب شرایطشو ندارن 

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 

من قهرم و میخوام جدابشم دودلم بین جدایی یا موندن بخاطر دخترم تصمیم گیری سخته برام بار اوللم نیس میام قهر غروری برام نمونده دیگ انقدر شوهرم منو زده

باب اسفنجی:میدونی هرچی مشکل دارم از سادگیمه..            پاتریک:دیگه ساده نباش؛راه راه باش:)                                                          تازه وارد نیستم، از سال۹۸عضو هستم فقط کاربریم رو تغییر دادم.
2809