2737
2739
سلام دوست جونا یه دستور خوب میشناسید؟ با اون رسپی که من درست میکنم داخل کیک هویجم حالت خمیری داره...پوک نمیشه چرا
یا امام رضای غریبم...بعد دوسال انتظار،شب تولد خواهر بزرگوارت دل منو شاااااااااااد کردی...همیشه و همیشه شگرگذار این موهبت الهی خواهم بود....دل همه منتظرهاااااااااا رو شادکن...الهی آمین
احتمالا قالبت کوچیکه یا درجه فرت تنظیم نیست ،البته برا من اینجور شد از قالبش بود،تو قالب فلزی هم قشنگتر در میاد
خدایا شکرت برای همه چی خیلی دوست دارم خیلی.......یا حضرت عباس ممنون از لطفتون اقا،لطفا مراقب دختر نازم باش یا امام زمان
ببین نظرات اینجا خیلی خوبه ها ولی تهش ادم نیاز داره یه ادم متخصص بهش بگه چیکار کنه. من خودم هربار مساله اینجوری برام پیش میاد میرم سراغ دکترساینا. بیا اینم لینکش بعد تازه خیالمم راحته که اگر مشکلم حل نشه پولمو کامل برمیگردونن.



مرسی زهراجان فکرنکنم درجه فر باشه آخه کیکهای دیگه ای که میپزم اینجوری نمیشه
یا امام رضای غریبم...بعد دوسال انتظار،شب تولد خواهر بزرگوارت دل منو شاااااااااااد کردی...همیشه و همیشه شگرگذار این موهبت الهی خواهم بود....دل همه منتظرهاااااااااا رو شادکن...الهی آمین
2728
مرسی افروز جان شما با چه دستوری میپزی؟؟؟؟؟ من کیک اسفناجم کاملا پوک میشه با پور کیک هم می پزم کاملا پوکه ولی کیک هویج ، موز اینا همش توش حالت خمیری داره...
یا امام رضای غریبم...بعد دوسال انتظار،شب تولد خواهر بزرگوارت دل منو شاااااااااااد کردی...همیشه و همیشه شگرگذار این موهبت الهی خواهم بود....دل همه منتظرهاااااااااا رو شادکن...الهی آمین
2740
توش خمیری نمیشه؟ خب کیک باقلوا رو با چه دستوری میپزی عزیزم؟ من همه رسپی هام برای هانی شفه همه عالین به جز این چندتا کیک... یه باز هم ازش پرسیدم گفت کیک های میوه ای زیاد پوک نمیشن
یا امام رضای غریبم...بعد دوسال انتظار،شب تولد خواهر بزرگوارت دل منو شاااااااااااد کردی...همیشه و همیشه شگرگذار این موهبت الهی خواهم بود....دل همه منتظرهاااااااااا رو شادکن...الهی آمین
مرسی مامان کنجددددد جون ببخشید قالب میان تهی منظورت چه قالبیه؟ نمیدونم میشه بگی شما با چه دستوری میپزی
یا امام رضای غریبم...بعد دوسال انتظار،شب تولد خواهر بزرگوارت دل منو شاااااااااااد کردی...همیشه و همیشه شگرگذار این موهبت الهی خواهم بود....دل همه منتظرهاااااااااا رو شادکن...الهی آمین
من هویجو رنده میکنم هیچیش نمیشه
دنیاپر اﺳﺖ ، اﺯ اﻧﺴﺎﻥ ﻫﺎی ﺧﻮﺏ . . .اﮔﺮ ﻧﺘﻮاﻧﺴﺘﻲ اﻧﺴﺎﻥ ﺧﻮﺏ ﭘﻴﺪا کنی !!!ﺧﻮﺩﺕ ﻳکی اﺯ ﺁﻧﻬﺎ ﺑﺎش                          
آرد 1 و 3/4 پیمانه سرخالی شکر 1 پیمانه تخم مرغ 4 عدد هویج رنده شده 2 پیمانه روغن مایع 3/4 پیمانه وانیل 1/8 قاشق چایخوری دارچین 2 قاشق چایخوری نمک 1/8 قاشق چایخوری بکینگ پودر 1 و 1/2 قاشق چایخوری مغز گردو 1/2 پیمانه
من به آمار زمین مشکوکم ،‌ اگر این سطح پر از آدمهاست ، پس چرا دل این همه تنهاست؟!!!!!
رای تهیه کیک هویج ابتدا تخم مرغ، شکر و وانیل را با همزن خوب هم میزنیم تا رنگش تغییر کند. سپس روغن را اضافه میکنیم. آرد، دارچین، بکینگ پودر و نمک را با هم الک می کنیم و کم کم به تخم مرغ ها اضافه میکنیم. در مرحله آخر هویج رنده شده و گردوی خرد شده را به مخلوط کیک هویج اضافه میکنیم. با لیسک مواد را به صورت دورانی با هم مخلوط میکنیم تا یکدست شود. کف قالب را از قبل چرب و آرد پاشی می کنیم و مایه کیک هویج را در قالب میریزیم و سپس در فر که از یک ربع قبل با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم شده است به مدت ۴۵ دقیقه قرار میدهیم. (البته در فرهای مختلف این مدت زمان متفاوت است، اواخر پخت کیک هویج یک چنگال یا خلال را در کیک فرو کنید اگر مواد به آن نچسبید کیک آماده است.) بعد از پخت کیک هویج را از فر خارج می کنیم و بعد از اینکه کیک مقداری خنک شد از قالب جدا میکنیم. و در ظرف مورد نظر برمیگردانیم. از سایت بیتوته
من به آمار زمین مشکوکم ،‌ اگر این سطح پر از آدمهاست ، پس چرا دل این همه تنهاست؟!!!!!
افروز جون مرسی گفتی ولی از کیک باقلوا تعریف کردی منم تو پست بعدی گفتم با چه دستوری؟ منظورم همون دستور کیک باقلوا بود
یا امام رضای غریبم...بعد دوسال انتظار،شب تولد خواهر بزرگوارت دل منو شاااااااااااد کردی...همیشه و همیشه شگرگذار این موهبت الهی خواهم بود....دل همه منتظرهاااااااااا رو شادکن...الهی آمین
مواد اولیه : تخم‌ مرغ - سه عدد شکر - نصف پیمانه بادام خرد شده - یک پیمانه کره آب شده - 150 گرم آرد - یک پیمانه گلاب - نصف پیمانه بیکینگ‌ پودر - یک قاشق چایخوری هل - یک قاشق مربا خوری مواد مورد نیاز برای تهیه شربت: شکر یک پیمانه آب یک پیمانه گلاب یک پیمانه عسل یک قاشق چایخوری طرز تهیه : ابتدا شکر و تخم‌مرغ‌ها را با هم خوب زده تا کاملا سفید و سبک شود. کره آب شده، گلاب و هل را به مایه اضافه کرده و بزنید. در آخر بیکینگ‌پودر را با آرد مخلوط کرده و به مواد قبلی بادام را اضافه و مخلوط کنید. این مواد را در یک سینی به ابعاد 20×30 بریزید و در فر با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد به مدت پنج دقیقه قرار دهید، حرارت را به 17 درجه سانتی‌گراد کاهش دهید و در حدود 45 دقیقه صبر کنید تا طلایی شود. سپس کیک را به همراه قالب کنار بگذارید تا کیک سرد شود در این هنگام شربت داغ را روی کیک بریزید و آن را به ابعاد موردنظر برش دهید و در ظرف قرار دهید، رویش را با پودر پسته تزئین کنید. طرز تهیه شربت: شکر و آب را روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود. عسل را اضافه کنید تا شربت کف کند پس از آن گلاب را بیفزایید، زمانی که شفاف شد بعد از یکی دو جوش شربت آماده است.
من به آمار زمین مشکوکم ،‌ اگر این سطح پر از آدمهاست ، پس چرا دل این همه تنهاست؟!!!!!
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
داغ ترین های تاپیک های امروز