دوستان عزیز .لطفن هر کدوممون ازهر قوم از هر شهر از هرجا که هستین .احترام همدیگرو نگه داریم .چون هممون متعلق به یک کشوریم .همه جای ایران سرای ماست .همه جا خوب هم هس بد هم هس .پس اگر یکی از یه قوم بد باشه .قطعن همه که بد نیستن .اتفاقن ما ترکا هم مهربون هم خونگرم هستیم .
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
من در پیله تنهایی خود به سر میبرم.ساعت ها،روزها و سال ها مینشینم و فکر میکنم به گذشته ام،آینده ام،هدف هایم،آرزوهایم،اعمالم،مردمی که از زخم زبان و کنایه زدن به یکدیگر خوشحال میشوند در زندگی دیگران سرک میکشند آنها را قضاوت میکنند،دل یکدیگر را میشکنند و دلخوری ایجاد میکنند...ای کاش زودتر تبدیل به پروانه شوم و پرواز کنم و به جایی بروم که میخواهم🦋🤍. درست است انجایی که من میخواهم بروم بازهم مردمانی اینگونه وجود دارند اما اینکه حداقل در آنجا آزادی دارم مرا راضی نگه میدارد🙃. از رنجوندن دیگران متنفرم اگر یه وقت حرفی زدم مطمئن باش که قصدم ناراحت کردنت نیست💜
زندگی را ... گر توانستی به کام یکنفر شیرینکنی،یاتوانستی زمین تشنهای را سرخوش از باران کنی ...گر توانستی تو یک مرغ گرفتار از قفس بیرون کنی ...یا توانستی که دیوار اسارت از بنا ویران کنی ..گر توانستی به خوان رنگی ات یک رهگذر مهمان کنی ...یا توانستی بدون حاجتی هم، ذکر آن یزدان کنی ...گر توانستی لباس بی ریای عاشقی، بر تن کنی ...میتوانی آن زمان فریاد انسان بودنت را بر سر هر کوی و هر برزن زنی...
خاک توسرررررررر اونایی که به هر قوم و نژادی بی احترامی میکنن
به خر الماس هم بدی یونجه میخواد بحث لیاقته 🤞🏻🖖🏻به ابن عباس فرمود : درباره چیزی که به تو مربوط نیست سخن مگو ، زیرا می ترسم به گناه دچار شوی ، درباره چیزی که مربوط به تو است نیز صحبت مکن ، مگر بدانی جای صحبت کردن است ، بسا از گویندگان که به حق سخن گفته اند ولی سرزنش شده اند. با دو کس بحث و جدال مکن ، شخص حلیم ، و شخص نادان . حلیم تو را عصبانی میکند و نادان اذیتت میکند ، در پشت سر برادر مومن خود همان چیزی بگو که دوست داری او پشت سر تو بگوید. چنان عمل کن همانند کسی که میداند از جرائمش بازخواستش میکنند و پاداش کارهای نیکش را میدهند.
به خر الماس هم بدی یونجه میخواد بحث لیاقته 🤞🏻🖖🏻به ابن عباس فرمود : درباره چیزی که به تو مربوط نیست سخن مگو ، زیرا می ترسم به گناه دچار شوی ، درباره چیزی که مربوط به تو است نیز صحبت مکن ، مگر بدانی جای صحبت کردن است ، بسا از گویندگان که به حق سخن گفته اند ولی سرزنش شده اند. با دو کس بحث و جدال مکن ، شخص حلیم ، و شخص نادان . حلیم تو را عصبانی میکند و نادان اذیتت میکند ، در پشت سر برادر مومن خود همان چیزی بگو که دوست داری او پشت سر تو بگوید. چنان عمل کن همانند کسی که میداند از جرائمش بازخواستش میکنند و پاداش کارهای نیکش را میدهند.