2777
2789
عنوان

پیامک از شماره98908938مبنی بر کسر حساب بابت سرشماره

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 32 پست
برای منم با شماره 308938 میاد هی میگه 2000 ریال از حسابت کسر شده برای سر شماره 308600 اصلا نمیدونم چیه چی رو من فعال کردم اصلا جیزی یادم نیست فعال کرده باشم الان OFFو خاموش رو زدم ببینم قطع میشه یا نه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
2804
الان ستاره هشتصد ستاره یک مربع رو زدم این اومد و انجامش دادم ببینم این دزدای نجس فرداهم کم میکنن یا نه بابا من سیمکارتو تازه خریدم نو خریدم پلمپ بود چیزی هم فعال نکردم بدبختا دیگه نمیدونن چجوری حق مردمو بخورن میگن خودت فعال کردی مشترک گرامی لیست سرویس های قابل مشاهده شما در حال حاضر به شرح زیر است. در صورت تمایل به غیرفعال سازی هریک از سرویس ها، کلمه خاموش و یا OFF را به شماره ای که از آن سرویس دریافت می کنید ارسال نمایید. در صورت تمایل به غیر فعال سازی همه سرویس ها عدد 1 را به همین شماره ارسال نمایید. سرویس تیکی تاکا از سرشماره 30756
2805
احمقا از منم دوبار کم کردن سرویس تراگو دیگه چه کوفتیه. اه اه
نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هاییدارد. به میزانی که با سنت‌های الهیهمراه شوید، نصرت الهی را دریافتمی‌کنید و پیروزی دین خدا به دستشما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  
2801