2777
2789
دوستهای عزیزم : کسانی که بیمه درمانی ندارید و مجبورید به صورت ازاد دکتر برید و ازمایش کنید.الان حدود چندین ماهه که بیمه خدمات درمانی بیمه ایی به اسم بیمه ایرانیان اورده که همه جوره بیماران را تحت پوشش قرار میده..قیمت این بیمه برای یکسال نفری 51 هزار تومان هست و شما با در دست داشتن کارت ملی و یک قطعه عکس و شناسنامه و مراجعه به یکی از دفاتر بیمه خدمات درمانی استانتون خودتون رو برای یکسال بیمه ایرانیان کنید و دفترچه درمانیتون را یک ساعت بعد تحویل بگیرید
در ضمن من شماره 09660 در تهران میتونه ادرس و شماره نمایندگی های تهران را در اختیارتون قرار بده .

من رو هم از دعای خیرتون محروم نکنید
هزینه مربوط به سزارین و زایمان چی سیمین جون ؟ می تونی بگی در این موارد چقدر هزینه را بیمه پرداخت می کنه ؟
مـــــــن ... عاشق نیستم ... فقط گاهی حرف تو که می شود ... دلم مثل اینکه تب کند ... گرم و سرد می شود ... آب می شود ... تنگ می شود ... اینکه عشق نیست ... هست ؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

افتاب جونم و مینا جون اگر تو بیمارستانهایی برید که سازمان بیمه خدمات درمانی با اوها قرارداد داره بله میده و 90 درصد بیمه میده و 10 درصد هم خودتون باید بدید.این شماره در ساعات اداری مشاوره در مورد این بیمه داره بچه ها.الان من خودم زنگ زدم حسابی راهنمایی ام کرد اگر میخواید زنگ بزنید 1666 در تهران هم هست.
2803
مهناز جون اینقدر متاسفانه اطلاع رسانی در مورد این بیمه که خیلی هم به درد بخوره کم بود که ما تازه فهمیدیم و اینقدر الکی هزینه دادیم! بچه هایی که بیمه ندارید زود برید با 51 هزار تومان خودتون را بیمه یکساله کنید و انشاالله که در پناه حق همه سالم باشیم اما بالاخره ادم خیالش راحته.
2804
ببین افتاب جون الان با شماره 1666 تماس بگیر خود مشاوره بیمه ایرانیان هست چون هنوز ساعت اداریشون تموم نشده .ازش بپرس ببین چی میگه ولی به من که گفت تا 90 درصد بیمه میده و 10 درصد باید خود بیمار هزینه کنه
2805
2801