عزیزم من که سوپ و خورشت رو همیشه تو زودپز میپزم هم بهتر جا میافته هم ویتامین غذا حفظ میشه
هر چی لازمه که بریزی مثلا خورشت قیمه گوشت وأول با پیاز تفت بده و بعد لپه و لیمو عمانی رو بریز و بعد رب بزن و یه مقدار تفت بده آبی که میریزی بستگی به زودپزت داره بعضی از زود پز ها آب کم میکنن و بعضیا اصلا آب کم نمیکنن یه بار که بپزی متوجه میشی چقدر باید آب بریزی
برای بار اول چهار یا پنج لیوان بریز بزار جوش بیاد وقتی جوش اومد در زودپز رو ببند اگه سوتیه زودپزت باید صدای سوتش در بیاد بعد زیرش رو کم کن و یک ساعت بعد درش رو باز کن اگه آبش زیاد بود بزار بجوشه و دفعه بعد کمتر آب بریز