اینم تهیه: (استفاده از خامه کاملا متغیر و به دلخواه ) فلفل (در صورت امکان از فلفل سیاه استفاده کن) آرد سفید (سعی کن خیلی سرخالی نباشه و حتما الک شده باشه) شیر (اگر پرچرب باشه خوشمزه تر میشه) طرز تهیه : 1. پیازها رو تو کره سرخ میکنی 2. قارچ های خرد شده را با ادویه ها بهش اضافه میکنی تا زمانیکه طلایی رنگ شود بعد عصاره مرغ به همراه آرد را به مواد اضافه کن هم بزن.(سعی کن در ظرف جدا مقداری از مواد را با آرد مخلوط کنی تا آردت گلوله نشود) 3. شیر را به مواد اضافه کن و هم بزن تا آرد در شیر حل شه بعد بذار مواد روی حرارت ملایم بمونه تا زمانیکه کمی غلیظ شه.دقت کن که حرارت زیاد نباشد وگرنه قارچ ها آب میشه و شکل زیبایی ندارد . 4. در آخر خامه زده شده را به موادت اضافه کن و هم بزن. 5. سوپ را در ظرف ریخته روی آن را با قارچ خرد شده که کمی تفت دادی تزئین کن. اگه خواستی یه دونه ازاین پودر سوپ اماده ها هم بریز توش من قارچشو میریزم