2777
2789
عنوان

نمونه ادرار نوزاد

143 بازدید | 14 پست

خانوما س روزه علافه ی ذره دستشویی از پسرمم س تا کیسه ازمایشگاهی تا حالا انداختم دور همش دورش خیس میشه چسباش کنده میشن  ادرار هم ک اصلا نمیکنه خیلی کم شما بگین دیگ چکار کنم  دو ماهشه

خدایا خودت مواظب  دوتا گل پسرم باش

کیسه ک واسش میزارم بازش میزارم وقتی از خاب بیدار میشه میبینم کلا کنده شدن ادرارش ریخته بیرون اینقدرم دست و پا میزنه اصلا نمیتونم ازش بگیرم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شیربهش بده توحمام لختش کن سرزانوهاش خیس کن جیش میکنه ظرفوبگیرریرش  ازمنم نشد بردم توحموم

جدی منک دیگ اعصابم بهم ریخته هیج جوره نمیتونم بگیرم بد شانسی اگ از ی هفته جوابش ازمایشش دیر تر ببرم دوباره باید ویزیت بدم😟😟😟

2803
پوشکش باز کن کیسه بذار ی فوت کن جیش میکنه😂

همه کار کردم هیج جوره جیش نمیکنه ی ذره هم ک میکنه بردم میگن کمه خو چکار کنم

من باکمکی بردم اون لخت گرفت تادیدم اومدگرفتم زیرش نهایت یه ربع علاف میشی ولی این تنهاراهه

مگ فردا همین کارو بکنم دیگ موندم بخدا نمیدونم ترسیده از این کیسه ها

2804

نباید بذاری داخل پوشک و ولش کنی وقتی شیر بهش میدی میدونی دستشویی داره بذار ی کم بخندونش پر میشه

💖 آرزوهای قشنگتون واقعی بشه💓.

منم واسه پسرم امروزگذاشتم راحت توکیسه جیش کرد سرآلتشو بگیرکامل بزار داخل چسب باید دورآلتش باشه....قراره الآن بریم جواب آزمایششو بگیریم ۲۶روزشه دعا کنید چیزی نباشه....

نباید بذاری داخل پوشک و ولش کنی وقتی شیر بهش میدی میدونی دستشویی داره بذار ی کم بخندونش پر میشه

داخل پوشک نیس کلا بازش میزارم ولی اینقد پاهاشو تکون میده ک کیسه کنده میشن

منم واسه پسرم امروزگذاشتم راحت توکیسه جیش کرد سرآلتشو بگیرکامل بزار داخل چسب باید دورآلتش باشه....قر ...

ایشالله ک چیزی نیست عزیرم منم پسرم کوچیک بود راحت ازش گرفتم ولی الان بزرگتر شده اصلا نمیشه گرفت ازش س روزه علافم

2805

خو از کجا بدونم کی دستشویی داره بعدشم خیلی کم جیش میکنه اونا کفاف نمیده میگن کمه😕😕😕

خو از کجا بدونم کی دستشویی داره بعدشم خیلی کم جیش میکنه اونا کفاف نمیده میگن کمه😕😕😕

اصولا بعد از سیر شدنش از شیر دسشویی میکنه من هر کاری میکردم جیش نمیکرد دکتر ازمایشگاه ی فوت کرد اونجاش خودش خیس کرد و شروع به خندیدن

💖 آرزوهای قشنگتون واقعی بشه💓.
اصولا بعد از سیر شدنش از شیر دسشویی میکنه من هر کاری میکردم جیش نمیکرد دکتر ازمایشگاه ی فوت کرد اونج ...

منک هنوز درگیرم نتونستم بگیرم

2801