یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اینها همش جنگ روانیه که متاسفانه خودمون هم ناخواسته بهشون کمک میکنیم. داعش رسما هیچ چیزی اعلام نکرده.
امیدوارم توی زندگیهاتون هیچ وقت مشکلی نداشته باشید، همه چیز خوب و درست و سرجاش باشه، اما اگر خدای نکرده یه وقت گره کوری خورد به زندگیتون، خدا رو قسم بدید به ناامیدی حضرت عباس.. لحظه ای که کنار نهر علقمه.. یه چشمش به مَشکی بود که دیگه آبی نداشت و چشم دیگه اش به خیمه ها بود که دیگه روی رفتن به سمت بچه ها رو نداشت.. خدایا به حقِ دست گیرِ بی دست هیچ کس رو ناامید نکن..
ما ۳۰سال درگیر این جنگ هاییم.حالا با اسامی مختلف.فقط چند روزه که روسیه وارد بازی شده حالا اسمش شده جنگ بین روسیه و امریکا و ماهم سیاهی لشگر؟؟!!!خیر عزیزم!این قصه سر دراز دارد!
خدا برشون داره از رو زمین چه وحشیایی هم هستن الان عکس خلبان روسی دیدم بیچاره چی بسرش اوردن مثله میکنن
نازنین پسرم
همین که تو را دارم ، بهترین هدیه ی دنیا را دارم ،
دیگر در بین ستاره ها به دنبال درخشانترین ستاره نیستم ،
در میان گلها به دنبال زیباترین گل نیستم.
تو کهشکانی هستی از پرنورترین ستاره ها......
سارینا نمیدونم بد نبود ولی اخه چون این روزا اکثریت خانواده و اقوامشون میرن واسه زیارت به خاطر نا امنی یکم استرس دارن وقتی هم ادم همچین چیزایی رو میشنوه دلش میریزه
به هر فصلی غمی، هر صفحه ای انبوه اندوهی، #وطن جان! خسته ام😔 پایانِ خوبِ داستانت کو؟
جنگ بین اونها جدا.در حال حاضر روسیه ست که خودش رو وارد جبهه ما کرده!نه اینکه مارو به استخدام جبهه خودش دراورده باشه.چون ما به صورت جداگانه سالهاست که جنگ عقیدتی و سیاسی و دفاعی با ابر قدرت های غربی داریم.و این بر هیچ کس پوشیده نیست