2777
2789

خانمها
زندگی من خیلی خیلی خیلی سرد شده... خودمم خستم واعصابم خرابه ... منم سرد از همسرم هیچ احساسی نسبت بهش ندارم و فقط دوست دارم یه بلایی سرش بیاد...

دلایلش هم خیلی چیزاس ... اولینش اینه که بهخاطر بچه نداشتنمون اقا خیلی نارحته وخیلی باحرفاش وکاراش دلمو شکونده... پیش خانوادش... و..................

دومین دلیلم اینه که بعد گذشت ده سال هنوز حاضر به جدا شدن از خانودش نیست....

سومین دلیلم اینکه اونقدر اعصابم روخرابه کرد همه ی گذشته هایی که برا خودش وخانوادش زحمت کشیدم وگذشت کردم میاد جلو چشمم ازشون متنفرتر میشم...
خانوده ی همسرم با یه حرف این ورن با یه حرف اون ور

ولی دلیل اصلی کم آوردنم اینه که خیلی مغرور شده واعاصبم رو بهم میریزه و بهش شک دارم... رابطه ای داشته باشه با کسی...شغلش مدرس دانشگاهه .. حالا نمیدونم چیکار کنم.. به روش بیارم یا نه

چیکار کنم؟؟؟ مدرک جور کنم چه جوری چه جوری اقدام کنممممممممم........

روز تولدش با یه دسته گل رز با تبریک لاو... کیک قلب قرمز و یه پلیور خیلی متضاد با پوشش خودش اورد خونه... گفت دخترعموی دوست صمیمی ش من درس دادم قبول شده با دوستم باب تشکر این کارو کردن... ولی تمام شواهد غراینن چیز دیگه ای بود؟؟؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
احتمالاً مشکل بچه دار نشدنتون هم برمیگرده به همین استرس ها و اعصاب خورد کنی هایی که دارید. باید با هم صحبت کنید و هر دو طرف بخواید که رابطه تون خوب بشه. فقط یه نفر نمیتونه کاری کنه و خسته میشه
ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           
عزیزم مشکلای اولیه رو میزارم کنار
فقط خواستم بدونید که چرا منم سردشدم ازش تواین ده سال...

لطفا درمورد اینکه چطوری مشکل شکمو حل کنم بگید...

تولدش دعوامون شدولی خانوادش نزاشتن...حقودادن به پسرشون... بعدش هم پشت سرش گفتند اشتباه ازاون بوده باید قبول نمیکرده!!! اگه دخترعموی دوستش ایناروگرفته من مشکلی ندارم ولی اونقدر حرفای مسخره پشت هم زد که مشخصه یکی دیگه گرفته وبادوستش تبانی کرده پیش من زنگ زد ازشون تشکر کرد...
2804
باباش یه ادم بسیار سرد ودیکتاتوره مادرش برعکس ساده وزودباور

بهرحال میگن مشکلی نداره پسرماازاین کارا نیکنه

باباش برا اینه منو لال کنه صبح بهمم گفت... توقانونی که مرد میتونه چندین زن بگیره شک تو بیخوده!!!

منم به مامانش گفتم کاش زمانی نرسه که برا دخترش هم این حرفهارو بزنه!!!

حال وخامت اوضاع روحس کنید... بی منطقی شونو
2805
2801