2777
2789
عنوان

میشه کمکم کنید....

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 27 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
2804
عزیز من روحیتو قوی کن دختر
با این اسمی که برای خودت انتخاب کردی معلومه که چه حالی داری
شاد و سرزنده باش
بخدا توکل کن و فقط و فقط از خودش بخوا
ازدواج قسمته آدم هاست
انشالله تو هم ازدواج خوبی خواهی داشت
این انتظار هم باعث میشه قدر زندگتو بدونی در آینده
بخودت برس، روحیت رو قوی کن، از لحاظ فکری محکم کن خودتو
که انشالله با کسی آشنا شدی با دقت انتخاب کنی و بخاطر این دیرکردی که فکر میکنی زود و با عجله تصمیم نگیری
بعد هم عزیزم مامان شما با توجه به اینکه تهرانم زندگی میکنید باید درک کنن که سن شما خیلیم زیاد نیست برای ازدواج
بزرگتر از شما هنوز ازدواج نکرده بابا
*و اگر خداوند، (براى امتحان یا کیفر گناه) زیانى به تو رساند، هیچ کس جز او آن را برطرف نمى‏سازد; و اگر اراده خیرى براى تو کند، هیچ کس مانع فضل او نخواهد شد! آنرا به هر کس از بندگانش بخواهد مى‏رساند; و او غفور و رحیم است* سوره یونس-107
2805
خیلی جالبه
دوباره همه رو آوردن به زود ازدواج کردن
و این خیلی خوبه
*و اگر خداوند، (براى امتحان یا کیفر گناه) زیانى به تو رساند، هیچ کس جز او آن را برطرف نمى‏سازد; و اگر اراده خیرى براى تو کند، هیچ کس مانع فضل او نخواهد شد! آنرا به هر کس از بندگانش بخواهد مى‏رساند; و او غفور و رحیم است* سوره یونس-107