2777
2789
عنوان

کسی مک استایلر داره منو راهنمایی کنه.........

| مشاهده متن کامل بحث + 9587 بازدید | 32 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
pirinsly
اسْتَغْفِرُاللَّهَ الَّذى لا اِلهَ اِلاّ هُوَ الْحَىُّ الْقَیُّومُ الرَّحْمنُ الرَّحیمُ بَدیعُ السَّمواتِ وَالاَْرْضِ مِنْ جَمیعِ ظُلْمى وَ جُرْمى وَ اِسْرافى عَلى نَفْسى وَ اَتُوبُ اِلَیْهِ ************ برای ادای قرض سنگین 1002بار خواندن سُبحانَ اللهِ وَ بِحَمدِهِ سُبحانَ اللهِ العَظیمُ
سیستم مکش موهاش عالیه.مال من مارک پرینسلیه.از مک استایلر گرونتره.ولی راضی ام. نازک جون موهای شما رو نمی دونم ولی به نظرم اگه صاف کنی و بعد بخوای فر کنی بهتر باشه.
اسْتَغْفِرُاللَّهَ الَّذى لا اِلهَ اِلاّ هُوَ الْحَىُّ الْقَیُّومُ الرَّحْمنُ الرَّحیمُ بَدیعُ السَّمواتِ وَالاَْرْضِ مِنْ جَمیعِ ظُلْمى وَ جُرْمى وَ اِسْرافى عَلى نَفْسى وَ اَتُوبُ اِلَیْهِ ************ برای ادای قرض سنگین 1002بار خواندن سُبحانَ اللهِ وَ بِحَمدِهِ سُبحانَ اللهِ العَظیمُ
2804
ماله من260بود شوشو230خرید.30تومن انگار بهش تخفیف داد.پس همینه.
کسایی ک دارن بیشتر توضیح بدین لطفا فقط برای موی صاف و لخت خوبه یا اینکه موی فر و مجعد چی? من فکر میکنم فقط مناسب موی صاف باشه و ماندگاری کم داشته باشه و سریع باز شه فر ش
** قبول سفارش بافت فانتـــــزی بچگانه**نمونه کارها را مقــایســـه کنید** آدرس سایت: http://www.barfbaf.ir/ أدرس کلوپ: http://old.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=18333
2805

باید صادق باشیم بخصوص تو معرفی و راهنمایی کردن یه نفر واسه انتخاب یا خرید کالا .....حالا هر چی می خواد باشه.....چون دیر یا زود خودش میفهمه یفیتش چطوریه یا قیمت خوب بوده یا بد!!؟؟

اما مارک مک استایلر  و کیفیتش!!؟؟؟؟

توضیحش یه کم سخته .... چون قضاوت کردن سخته .....چ.ن هزینه دادن سخته .... اما باید صادق باشیم.

یه متنی می خوندم که سعی کرده بود این سختی رو رفع کن هم حرفش بزنه هم توهین نکرده باشه و صادقانه باشه توش نوشته بود:

«توصیه اکید ما اینست که لوازم خانگی مک استایلر را با احتیاط خرید کنید.  اگر خرید می‌کنید حداقل از فروشنده فاکتور مهر شده بگیرید و از او بابت دریافت خدمات پس از فروش خوب و خریداری یک کالای با کیفیت قول همکاری و پیگیری بگیرید منظورمان اینست که به نوعی سعی کنید فروشنده را مجاب کنید تا همانگونه که کالا را می‌فروشد و سودش را می‌برد، حداقل پیگیر حق و حقوق احتمالی از دست رفته و تضییع شده شما به هنگام بروز مشکل باشد»

اگه تونستید این متن از تو اینترنت پیدا بکنید و بخونید چون محتواش تقریبا درسته....

نظرم در مورد کیفیت محصولات مک استایلر اینه که برخی کالاهاش خوبه برخی متوسط و برخی ضعیف اما خدماتپس از فروشش خیلی ضعیفه و البته قیمتش خیلی بالاست شاید بشه یه کالای بهتری با قیمت کمتر خرید کرد به شرط پرس وجو  کردن و خرید با چشم باز

»

من اتفاقا داشتم نگاه میکردم ، همون برند لوازم آرایشی مک یه سری محصولات برقی خانگی هم زدند ، نمی دونم ...

راستی لوازم بهداشتی و ارایشی مک MAC با مک استایلر ی که سشوار و اتو مو داره فرق داره این دومی تو بازار ایران زیاده و لوازم خانگی هم زده کیفیتش جای سوال داره چون .....بگذریم

2801