2777
2789
عنوان

كسايي كه سوفله خوري دارن ميشه بيان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 1584 بازدید | 50 پست
واقعا چی توش میریزن تازه  برنجم دیدم سرو‌شده با اینا خورشت برنج. سوپ کباب یا هرچی این ظرفا برای ...

دقیقا منم همینو میگم. حالا برنجو میگیم شاید بسوزه خورش که دیگه عادیه.

ولی همچی گفتن اشتباهه و چندین بار تاکید کردن گفتم ببینم چه استفاده ای میکنن

در بدترین ما آنقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب‌جویی کند.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا منم همینو میگم. حالا برنجو میگیم شاید بسوزه خورش که دیگه عادیه. ولی همچی گفتن اشتباهه و چندین ...

نه تو نت سرچ کنی نوشته کاربردشو توش همه چی میشه سرو کرد یسری سوفله خوریا هستن ک برای دسر و کیکه اینایی ک گودن برای سوپ و خورشت  حتی سوفله خوری ک وارمر نداره برای سالاده

نه تو نت سرچ کنی نوشته کاربردشو توش همه چی میشه سرو کرد یسری سوفله خوریا هستن ک برای دسر و کیکه اینا ...

باشه  

در بدترین ما آنقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب‌جویی کند.
2803
میشه دستور فینگر فود بگی ممنون

عزیزم بستگی داره چی بخوای درست کنی چی داشته باشی من خودم مثلا نون تارت نمکی میگیرم توش میرزاقاسمی یا کشک بادمجون سرو میکنم یا از این ماکارونی جامبو هارو پر میکنم یا سوسیس انگشتی سرخ میکنم با زیتون و گوجه گیلاسی میزنم رو خلال دندون ، یا دور سوسیس خمیر یوفکا میپیچم سرخ میکنم ، مواد کوکو رو میزارم داخل تست کوچیک سرخ میکنم 

زیاد میتونی ایده بدی

کی گفته؟ سوفله یه جور کیکه و قاعدتا نیازی به گرم موندن نداره و توی یه ظرف بزرگ گود هم نمیزارنش. این ...

حالا اینها اصلا مهم نیست اما سوفله یه کیکی که باید خیلی تازه سرو بشه و پف داشته باشه. برای همین حداکثر یه ربع قبل از سرو آماده میشه و بعد هم میزارن توی سوفله خوری که وارمرش روشن باشه و پف کیک نخوابه. همین.