2777
2789
عنوان

دیگه خسته شدم بریدم بخدا شوهرمو حلال نمیکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 848 بازدید | 45 پست
هربار من فیلم پ ورن دیدم ازش این بارم اینو دیدم این فیلم تمامش صحنه چندش اوره .واقعا چرا .چکارکنم بخ ...

خوب خودتون چرا دیدید؟ چندش آور یا غیر چندش آور نشستید نگاه کردید که میدونید چیه دیگه. 

حالا فیلم دیدن باز مشکلش کمتره ولی خدایا ب حق دل سوخته زینبت هر زنی ک وارد زندگیه ی مرد متاهل میشه و مردی وارد زندگی ی زن متاهل میشه جوری زمینشون بزن ک بلند نشن خدایا دیگ بشنو صدای بنده های مظلومتو آخه کجایی خدا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

این که فیلم سینمایی هست و فیلم... نیست تازه اگرم بود این روش برخورد که وصل کنی به تی‌وی درست نبود

خب خیلی فیلم بدیه همش.... پس چطور برخوردکنم

خدایادلم سخت معجزه میخوااااد  

چیز خاصی نبود یه فیلم درام بر پایه ی شهوانی .بنظرم تو خیلی حساسی .یکم به شوهرت فضا بده و حریم خصوصیش رو رعایت کن واسه اعصاب خودتم خوبه .حتی اگه فلیم پ   و  ر   ن ببینه هم بنظر من ایرادی نداره .این خیلی اشتباه هست که فکر کنیم وقتی با کسی ازدواج میکیم اون موظفه طبق میل و خواسته ما خودش رو عوض کنه

2803
خوب خودتون چرا دیدید؟ چندش آور یا غیر چندش آور نشستید نگاه کردید که میدونید چیه دیگه. 

ن بخدا نتونستم ببینم 2دقیقع بیشتر ازش.از دوستم پرسیدم برام گف ک چطور فیلمیع

چیز خاصی نبود یه فیلم درام بر پایه ی شهوانی .بنظرم تو خیلی حساسی .یکم به شوهرت فضا بده و حریم خصوصیش ...

اخه فک میکنم فکرش خراب میشه خیلی شهوانی میشه و.....

ببین شوهرت اعتیاد کرده به فیلم پورن

چون از مجردی میدید الان براش سخته

برید پیش یه مشاور

سـکــوتت را نـدانــستـم...نـگاهــم را نـفـهمـیدی...نـگــفـتم گـفـتـنی هـارو...تـو ام هــرگـز نـپرســیدی...🖤
توروخدا بگین چطوری میتونین باهاش کناربیاین کمکم کنین

به خودتون یاد بدید دیگه سلیقه فیلم و موسیقی و سریال آدم ها متفاوت هست. همه فیلم های هالیودی هم کم و بیش دارای این تیپ صحنه ها هستن. فیلم نبود اینستا، اون نبود واتس اپ و تلگرام و ماهواره و ... 

والا راه رسیدن به یه زندگی باثبات بستن چشم همدیگه نیست.

2804
اخه فک میکنم فکرش خراب میشه خیلی شهوانی میشه و.....

من این فیلم و دیدم 

صحنه داره ولی مثل پور*ن نیست که 

صحنه هاش بستس 

سـکــوتت را نـدانــستـم...نـگاهــم را نـفـهمـیدی...نـگــفـتم گـفـتـنی هـارو...تـو ام هــرگـز نـپرســیدی...🖤
😐😯فیلم هست همه میبینن این چ کاریه ی کاری نکن ک بت دروغ بگه خب بعدم مگ چیه این فیلمه ی کاری کن باخو ...

بهش گفتم ک بیار باهم ببینیم اما چون حساسیت منو میدونه هیچوقت اینکارو نمیکنه

من این فیلم و دیدم  صحنه داره ولی مثل پور*ن نیست که  صحنه هاش بستس

من خونه نبودم ریخته تو گوشی مطمینم زده تی وی دیده در نبود من

2805
ن بخدا نتونستم ببینم 2دقیقع بیشتر ازش.از دوستم پرسیدم برام گف ک چطور فیلمیع

هیچ طوری نیست. من خیلی اهل فیلم و سریالم . این رو هم دیدم. درسته مناسب با فرهنگ خانواده ممکنه زیاده روی باشه. اما فیلم سینمائی هست نه فیلم خاص. تازه فیلم خاص هم بود وصل کردن به تی وی و اینا خیلی کار اشتباهیه. مگه با بچه طرفید؟ هر چند با بچه هم صحیح نیست این رفتار.

2801