سلام من برای بار هزارم فیلم سوپر از تو گوشی شوهرم دیدم هربار بخشیدمش قسم خورده حتی بجون بچمون .دیگ داشتم اعتماد میکردم گفتم دیگ تمومه نمیره سمتش تااینکه فیلم 365روز تو گوشیش دیدم داغون شدم اصا نتونستم 2دقیقشم ببینیم حالاریختمش تو فلش ک شب اومد بگیرمش تو تی وی عکس العملشو ببینم ببینم چ برخوردی داره بهش بگم دیگ دوسش نخواهم داشتو بااینکاراش کنارمیام .اما قلبم شکسته
حالا فیلم دیدن باز مشکلش کمتره ولی خدایا ب حق دل سوخته زینبت هر زنی ک وارد زندگیه ی مرد متاهل میشه و مردی وارد زندگی ی زن متاهل میشه جوری زمینشون بزن ک بلند نشن خدایا دیگ بشنو صدای بنده های مظلومتو آخه کجایی خدا
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
چیز خاصی نبود یه فیلم درام بر پایه ی شهوانی .بنظرم تو خیلی حساسی .یکم به شوهرت فضا بده و حریم خصوصیش رو رعایت کن واسه اعصاب خودتم خوبه .حتی اگه فلیم پ و ر ن ببینه هم بنظر من ایرادی نداره .این خیلی اشتباه هست که فکر کنیم وقتی با کسی ازدواج میکیم اون موظفه طبق میل و خواسته ما خودش رو عوض کنه
به خودتون یاد بدید دیگه سلیقه فیلم و موسیقی و سریال آدم ها متفاوت هست. همه فیلم های هالیودی هم کم و بیش دارای این تیپ صحنه ها هستن. فیلم نبود اینستا، اون نبود واتس اپ و تلگرام و ماهواره و ...
والا راه رسیدن به یه زندگی باثبات بستن چشم همدیگه نیست.
هیچ طوری نیست. من خیلی اهل فیلم و سریالم . این رو هم دیدم. درسته مناسب با فرهنگ خانواده ممکنه زیاده روی باشه. اما فیلم سینمائی هست نه فیلم خاص. تازه فیلم خاص هم بود وصل کردن به تی وی و اینا خیلی کار اشتباهیه. مگه با بچه طرفید؟ هر چند با بچه هم صحیح نیست این رفتار.