طرز تهیه : سینه های مرغ را به نوبت داخل کیسه فریزر قرار دهید و بکوبید تا نازک شوند.
آرد سوخاری را با کنجد ، دارچین ، نمک و فلفل مخلوط کنید و داخل کاسه ای بریزید ، آرد سفید را نیز در کاسه ای جداگانه بریزید ، تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بشکنید و با چنگال مخلوط کنید.
برای اماده سازی شنیسل مرغ ، در ته ماهیتابه مقداری روغن بریزید.
سینه های مرغ های کوبیده را درون آرد بزنید سپس داخل تخم مرغ ها کنید و در آخر خوب در آرد سوخاری بزنید تا تمام سطح شنیسل آردی شود ، سنیسل را داخل روغن داغ قرار دهید و با حرارت ملایم سرخ کنید