اینجوریه آیا؟ ایرادامو بگید پیاز رو رنده و سرخ میکنم. گردوی رنده یا آسیاب شده رو بهش اضافه میکنم و تفت میدم و ادویه : (چه ادویه های؟؟؟) میریزم. و چقدر آب؟؟؟؟ روش میریزم تا چند ساعت میزارم؟؟؟؟ رو حرارت کم. بعد گوشت قلقلی ها رو جداگونه سرخ کنم یا خام بهش اضافه کنم؟ کی رب انار و شکر رو بهش اضافه کنم؟ برای دونفر هست این خورش. چقد باید رب انار و شکر بزنم تا شیرین باشه؟ رب انار هم از بیرون خریدم قهوه ای و رو به ترش خودمم درست کردم رنگش قرمز تیره و ترشیش کمتر از اونه . چقدر از هرکدوم بریزم؟؟؟
من گردوی چرخ شده روبااب میذارم تقریبا12ساعت میپزه مثلا8صبح میذارم تا10شب هم خوب میپزه هم حسابی به روغن میته بعدگوشت قلقلی درست میکنم مثلاساعت 5میریزم توش چون زودتربریزی وامیره چرخ کرده زودمیپزه برای طعمش من هم الوچه میریزم حدودساعت 3-4ظهربعدرب انارکمی رب گوجه وزعفران دم کرده وشکرالبته چاشنی ذاعقه ای است این پاشنی که من گفتم طعمش ملس میشه فسنجونی که من میپزم رنگش سیاه میشه نه سفیدمثل بقیه که میپزن فقط یک کوچولورب انارمیریزن فسنجونای خانواده شوشومحشره
سیب گل حتما خیلی خوشمزه میشه دخترنازم نفس! امشب بانی خیر شدی! من چند روزه حالم از همه ی غذاها بهم میخوره و هیچی دوس ندارم بخورم اما امشب تا تاپیکتو دیدنم هوس کردم! فردا برا خودم میدرستم
Far over the misty mountains cold
(در آن سوی کوهستان مه آلود و سرد) .....
To dungeons deep and caverns old
(به سوی دخمه های عمیق و غار های کهن رهسپاریم) .....
We must away ere break of day
(ما باید پیش از دمیدن صبح دست بکار شویم ) .....
To find our long forgotten gold
(تا ارزش های بزرگ و فراموش شده ی خود را پیدا کنیم.)
گوشت چرخکرده رو قبل اینکه قلقلی کنی با یکم آرد سوخاری مخلوط کن . خیلی محشر میشه
Far over the misty mountains cold
(در آن سوی کوهستان مه آلود و سرد) .....
To dungeons deep and caverns old
(به سوی دخمه های عمیق و غار های کهن رهسپاریم) .....
We must away ere break of day
(ما باید پیش از دمیدن صبح دست بکار شویم ) .....
To find our long forgotten gold
(تا ارزش های بزرگ و فراموش شده ی خود را پیدا کنیم.)
خب یعنی من الان برای شام نمیتونم درست کنم؟؟ واسه ساعت 9 اگر اینجوری بخام درست کنم باید کی یخ بندازم و چند تکه ؟؟؟ اگر پیاز داغ کنم چی میشه؟؟ گوشت چرخ کرده هامم با پیاز چرخ کردم و فریز کردم اشکال نداره؟
من فسنجونو مثلا از10میزارم برای 2خیلی خوب جامیفته اصل جاافتادن فسنجون مال وقتیه که شکرشو میریزی اونوقت 45مین زمان میبره تاجابیفته بعدم خاموش کن
خدایـــــــــــــا؛
بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم؛
بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغاز کردم؛
بابت لحظات شادی که به یادت نبودم؛
بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم؛
بابت هر گره که به دستم کور شد و مقصر را تو دانستم؛
مرا ببخش .
نه اشکال نداره فقط بزاریخشون بازشه واب اگه داشت ابشو بگیر وقلقلی کن وتو روغن تفت بده بعدبریزتو خورشت رب انارم که بایداضافه کنی اگه ملس دوس داری الو وابغوره هم بزن وشکرم که یک ساعت اخرموقعی ه ابش کم شدبریز
خدایـــــــــــــا؛
بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم؛
بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغاز کردم؛
بابت لحظات شادی که به یادت نبودم؛
بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم؛
بابت هر گره که به دستم کور شد و مقصر را تو دانستم؛
مرا ببخش .
خدایـــــــــــــا؛
بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم؛
بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغاز کردم؛
بابت لحظات شادی که به یادت نبودم؛
بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم؛
بابت هر گره که به دستم کور شد و مقصر را تو دانستم؛
مرا ببخش .