2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب درد داره ، دردش برا کوچولوت بده گلی❣️ من هنوز نرفتم شمع بندازم صورتمو بخاطر دردش ک برا بچم بده ... با ژیلت شیو میکنم

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
2803

سلام اميدوارم بارداري خوب وسالمي داشته باشي.بهتره نزني گفتن ضررداره واحتمال اينكه پوستت رنگ نگيره خيلي زياده .تازه دردشم بيشتره چون توبارداري خيلي حساسيت مادرميره بالا

arsalanفندق مامان💋
خب درد داره ، دردش برا کوچولوت بده گلی❣️ من هنوز نرفتم شمع بندازم صورتمو بخاطر دردش ک برا بچم بده .. ...

درد ک گفته با بی حسی بدون درده ولی میگن موادش ضرر داره

خدایا خودت مواظب  دوتا گل پسرم باش

موادش ممکنه باعث پاره شدن کیسه اب میشه

نرو خدایی نکرده اتفاقی میفته

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
2804
سلام اميدوارم بارداري خوب وسالمي داشته باشي.بهتره نزني گفتن ضررداره واحتمال اينكه پوستت رنگ نگيره خي ...

ممنون عزیزم

خدایا خودت مواظب  دوتا گل پسرم باش
اخه واس این اف خورده گفتم برم اونم ک میگن ضررداره

من جات باشم هیچ سود مالی رو ترجیح نمیدم به سلامت خودم و بچه توراهیم 

ولی بازم از دکترت بپرس مشکلی نبود انجام بده 

با نام و یادخدا شروع میکنم.گروه بنفش 💜💜💜 قد ۱۶۸ وزن اولیه ۹۴ وزن هدف ۷۰ 💪💪💪💪من میتونم به هدفم برسم 
2805
درد ک گفته با بی حسی بدون درده ولی میگن موادش ضرر داره

موادش هم آره ..و اگه بی حسی موضعی میزنن برات بازم درد داره فرزندم😑🌺

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
2801