2777
2789
عنوان

خانه تکانی کارمندی ..... از همین حالا

| مشاهده متن کامل بحث + 3873 بازدید | 123 پست
من که علاوه بر خونه تکونی باید تا عید اتاق نی نی هم آماده کنم.. خیلی چیزاشم دارم خودم میدرستم کارمندم هستم... تمیزکاری اتاقا و هال و که آقای همسر انجام میده برای آشپزخونه هم کارگر میگیرم! ولی مرتب کردن کمدها کلی کار داره که با خودمه.. اما وسایل نی نی مهمتره برام امیدوارم بتونم تمومشون کنم..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803
یه گروه چند نفره ی کوچیک هم باشیم کافیه بیشتر برای انگیزه گرفتن و شارژ کردن همدیگه و برای رقابت و رفاقت فقط اگه کارگر می گیرید که بحثش جداست ولی بیایید با هم شروع کنیم ...خیلی راحت و آسون
آره واقعا به عید افتادنش خیلی معرکه ست.. امسال کلا با عید مشکل دارم از خونه تکونی و مانتو و معضل چی بپوشم بگیر تا عید دیدنی و مهمون داری و... ولی سلامت جون من سالهای قبلم از کمدها شروع میکردم کم کم بعد آخر هفته ها با همسری هال و اتاقها رو تمیز میکردیم آشپزخونه هم میذاشتم آخر چون زودتر کثیف میشه.. معمولا آخرین روزها یا همون دم عید آشپزخونه بودم فرشهای کوچیک و دم دریها رو هم یروز کارگر میگرفتم بیاد بشوره سرویسها رو هم به کارگر میدادم بسابه
2804
2805
به نطرم هز اتاق خوابا شروع کن منم شرایط شما رو دارم دیروز پذیرایی رو تموم کردم امروز اتاق خوابا رو ان شاله اگه برم فردا هم یه دستی با اشپزخونه بکشم البته توی کابینت ها رو نصیشو تمیز کردم روشو و یخچال و گازو میذارم هفته اخر که تمیز یمونه به امید خدا
پسر گلم 
2801