2777
2789
عنوان

پس انداز مخفی من لو رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1744 بازدید | 90 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بگو پول مادرمه دست منه مادر من ۱۵ملیون پولش تو کارت منه دست من

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
2803

حالا لو رفت یانه ؟؟بگو مامانت اینقدر ب حسابت زده ک واسش فلان چیز بخری

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
2804

قشنگ قضیه روو تعریف کن ‌.

اینقدر بدم میاد نصفه نیمه میذاری مطلبو  میری . خب وقتی تاپیک میزنی باید درستو حسابی توضیح بدی دیگه اه

کاربری دست دو نفره🤍 پس کار آگاه بازی در نیارید  .‌.اگ ریپ زدی دیدی جوابتو ندادم بدون برا شعور و فرهنگ خودم احترام قائلم و نمیخوام بخاطر تو ب خودم بی احترامی کنم و گرنه هزاررررتا جواب برا گفتن دارم نگران نباس 

وای چه بد 

چقدر بود پولت؟

کاش به جای اینکه بذاری بانک طلا میخریدی میذاشتی  خونه مامانت هيچ  کس  هم نمیفهمید 

حالا هم حاشا کن بگو مال من نیست بگو مال مامانمه  یا برادرم یا یه کسی رو بگو

میرَقصانَم زِندِگی را به سازِ آرِزوهایَم .
2805
2801