ماهی رو توی این مواد بخوابون:پیاز رنده شده+آبلیمو+نمک+زعفران آبکرده
حدود سه چهار ساعت بمونه کافیه.بعدش تو آرد سوخاری بزار و تمام قسمتای ماهی رو به آرد آغشته کن.میتونی قبلش تو تخم مرغ هم بغلتونی که پفکی تر و تپلی تر بشه.
بعدشم سرخش کن.
آرد سوخاری خیلی مهمه که خوشمزه و تازه باشه.
من از مارک هاتی کارا استفاده میکنم.تندش خیلی خوشمزه ست.
طراح و مجری تم های تولد,کوکی های هماهنگ با تم
http://old.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=25364
"واتساپ,هایک,تلگرام,...09362147690"