2737
2739
عنوان

ته چین مرغ دو نفره

52632 بازدید | 16 پست
دوستای گلم میشه مواد لازم برای تهیه ته چین دو نفره را بگین ....چند تا تخم مرغ میخاد چقدر ماست چقدر برنج ؟؟؟؟ممنون
زیاد رو ادم ها حساب باز نکن....یه روز با امضای خودت حسابت رو خالی میکنن...!
ته چین مرغ

200گرم ماست چکیده، 2تخم مرغ، مقداری زعفران حل شده در آب، نمک و فلفل قرمز و نصف لیوان روغن مایع، همه رو با هم مخلوط میکنیم و مقدار لازم برنج رو ( من 350گرم برنج جوشاندم و آبکش کردم)، به مایه اضافه و مخلوط میکنیم.
توی ظرف مخصوص فر که کمی چرب کرده ایم، نصف مایه برنج ته چین رو میریزیم و گوشتهای پخته شده و بدون استخوان مرغ رو(من از جوجه چینی استفاده کردم)، روی اون میذاریم؛ بقیه برنج رو روی مرغها میریزیم.
کمی روغن روی ته چین میریزیم و در فر گرم شده، با حرارت 200 درجه سانتیگراد، طبقه وسط و به مدت 1 ساعت میذاریم بمونه تا اطراف ته چین کاملا خشک و طلایی بشه.
نیم ساعت اول، درِ ظرف رو میذاریم و نیم ساعت دوم، بدون در میذاریم تا برنج خمیر نشه
نصف لیوان زرشک رو با یه قاشق غذاخوری آب و یه قاشق غذاخوری روغن، کمی شکر، روی حرارت متوسط تفت دادم و روی ته چین ریختم.

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

2731
من به ازای هر پیمونه برنج ماست و تخم مرغ میریزم مثلا دو پیمانه برنج دو پیمانه ماست و دوتا تخم مرغ البته من همه برنج رو با این مواد قاطی میکنم توی ماهیتابه دوطرفه ها هم میریزم دوطرفش برشته میشه
2738
من مرغو (تیکه های فیله بدون استخوان ترجیحا) چند ساعت تو ماست و زعفران می ریزم. برنجو آبکش که کردم (البته گاهی هم کتهمی کنم آبش که جمع شد) روغن و تخم مرغو قاطی می کنم و برنجو ماست و مرغو اضافه می کنم میریزم ته قابله چرب شده. بعد هم لابلای برنج سفید از همون مایع ماست و مرغ میریزم. مرغ توی برنج خیلی خوشمزه پخته می شه. عطر زعفرون رو هم به دارچین ترجیح میدم (دیدم بعضی ها مرغو می پزن و دارچین میریزن) اما مرغ لای پلو بپزه خیلی نرم می شه (البته رون و تیکه های استخوندار ترجیحا اینطور پخته نشه)
خدایا ممنون که مرا زن آفریدی و مادرم کردی تا لذت عشق واقعی را بچشم
من برنج رو میگذارم کته بشه با آب کمتر و زعفرون رو توی برنج میریزم . مرغ را هم می پزم و استخوانهاش رو میگیرم و یک کمی با پیاز داغ و زعفرون و زرشک تفت می دم . به برنجم هم به ازای هر پیمانه برنج ، یک ملاقه کوچیک ماست و یک عدد تخم مرغ اضافه می کنم . بعد یک لایه برنج رو میریزم توی قالب . بقیه مرغ رو هم با برنج قاطی میکنم و میریزم توی قالب . بعدش هم میذارم توی فر . البته بیشتر وقتها هم توی ماهیتابه های 2 طرفه درست می کنم. خیلی هم خوب میشه . راستی کره و دارچین هم حتما" می ریزم
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
داغ ترین های تاپیک های امروز