ته چین مرغ
200گرم ماست چکیده، 2تخم مرغ، مقداری زعفران حل شده در آب، نمک و فلفل قرمز و نصف لیوان روغن مایع، همه رو با هم مخلوط میکنیم و مقدار لازم برنج رو ( من 350گرم برنج جوشاندم و آبکش کردم)، به مایه اضافه و مخلوط میکنیم.
توی ظرف مخصوص فر که کمی چرب کرده ایم، نصف مایه برنج ته چین رو میریزیم و گوشتهای پخته شده و بدون استخوان مرغ رو(من از جوجه چینی استفاده کردم)، روی اون میذاریم؛ بقیه برنج رو روی مرغها میریزیم.
کمی روغن روی ته چین میریزیم و در فر گرم شده، با حرارت 200 درجه سانتیگراد، طبقه وسط و به مدت 1 ساعت میذاریم بمونه تا اطراف ته چین کاملا خشک و طلایی بشه.
نیم ساعت اول، درِ ظرف رو میذاریم و نیم ساعت دوم، بدون در میذاریم تا برنج خمیر نشه
نصف لیوان زرشک رو با یه قاشق غذاخوری آب و یه قاشق غذاخوری روغن، کمی شکر، روی حرارت متوسط تفت دادم و روی ته چین ریختم.