2777
2789

دوماه پیش انجام دادم همون موقع زیاد تغییر نکردم الان دوباره ترمیم رفتم باز تزریق کرده بازم میبینم تغییری نکردم خیلی کم مشخص بود که بعد از چند روز ازبین رفت.

دکترم همش اصرار داره بعداز ۶ماه کم کم چربی ای که تزریق شده رشد میکنه خودشو نشون میده اگر زیاد بزنم مجبوری بعد از چند ماه تخلیه‌ کنی

میگم پس چرا بعضیا میزنن همون اولش قشنگ مشخصه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
2804
واا برا من همون لحظه مشخص شد چی میگه این

منم همینو بهش گفتم همش میگه برای بعضیا رو زیاد زدم به اصرار خودشون

بعد از ۶ماه خودشون اومدن تخلیه‌ 

چون رشد کرده بود

میگه سلول زنده س رشد میکنه چه میدونم

دقیقاً باید همون لحظه خیلی زیاد خودشو نشون بده هر وی میگذره کمتر میشه  دکترت چرا برعکس حرف میز ...

نمیدونم‌ والا برعکس همه میگه

آخرین بار عصبانی شد گفت چرا تحمل نداری

بهترین دکتر رفتم اتفاقا

کلی مریض داره همه می‌رن اونجا

2805
منم همینو بهش گفتم همش میگه برای بعضیا رو زیاد زدم به اصرار خودشون بعد از ۶ماه خودشون اومدن تخلیه‌& ...

ببر یجا درست نشون بده اونا بهت میگن

وقتی جوابتو نمیدم یعنی نظرتون برام مهم نیست . خودتونو خسته نکنید . 
عزیزم باید سه بار بزنی تا بمونه اگه هم خیلی کم بزنه همش از بین میره من دوازده سیزده سال پیش گونه زدم ...

اخه همون لحظه هم از تخت بلند شدم تغییر زیادی ندیدم یه ذره فقط

میگه بعد از چندماه رشد میکنه

میگه نیاز به ترمیم هم نیس

میگه هیچوقت ازبین هم نمیره

2801