2777
2789

اخه هرچی به دکتر گفتم پره هاشو ببر بخیه بزن که جمعترو کوچیکتر شه باز نزده فقط وسط بینیم بخیه خورده😭

بازم پهنه حتی نوکش که اینقد تاکید کردم نازک شه باز قلمبه س

به نظرتون بعد از خوابیدن ورم،این نقص های بزرگ رفع میشه؟؟؟دلم داره میترکه‌

و اینکه روی قوزش اصلا حلال نداره همه میگن تغییر نکرده با قبل عمل

میدونم ورم داره ولی مگه بعد خوابیدن ورم چقد میخواد‌ تغییر کنه یعنی همش خوب میشه؟😔

دارم دق می‌کنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عجب بیشعوریه دکترت خب چرا دلبخاهت عمل نکرده خاهر منم 10روزه عمل کرده 

میشه برا سلامتی نینیم صلوات بفرستید🙏❤️خداجونم هزار مرتبه شکرت بخاطر هدیه زیبات برام حفظش کن لطفا😍❤️
2803

اره عزیزم خیلی خیلی تغییر میکنه تقریبا تا یه سال ورم دارع

هرچی ورمش بخابه قشنگتر میشه

دیدم ک میگم

مبارکت باشه

برای سلامتی عشقم که هفت ساله هلاک یه نفس کشیدن راحتیم دعا میکنی؟!( امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السو) از عشق متنفـــرم تمام خوشی های زندگیمو ازم گرفت😭💔هر وقت سرتونو روی شونه های محبوبتون گذاشتین دلتنگهارو دعا کنین(: 🥺🤍
مگه هنوز گچ نیست رو بینیت؟! چجوری اینا رو فهمیدی

نه فیلترو‌ گچو دو روز بعد باز کرد الان فقط وسطش بخیه داره و چسب زده

واسه هر مریضی رو بسته به کار عملش گچو فیلترو‌ ورمیداره واسه بعضیا رو حتی یه هفته بعد ولی من نمی‌دونم چرا واسه منو زود باز کرد اخههه😭😭😭

2804
اره عزیزم خیلی خیلی تغییر میکنه تقریبا تا یه سال ورم دارع هرچی ورمش بخابه قشنگتر میشه دیدم ک میگم ...

مرسی عزیزم

یعنی تا یه سال دیگه تغییرشو باید ببینم؟

الان اصلا نباید هیچی ببینم؟

2805
دکتر به خواهرم گفته بود اصلا اصلا تا یک سال و نیم نزار کسی نظر بده چون همششش ورمه 

اخه میخوام بدونم حلالی بودن قوسش‌ نباید الان حداقل مشخص شه؟الان صاف صافه‌ حتی یکم قوز داره انگار😭😭

من دوستم مشکل شماروداشت ولی بعددوسال عالی شده بینیتون گوشتی بود؟

اره عزیزم تقریبا گوشتی بود

اخه یه ذره نباید الان حلالی بودن قوزشو‌ ببینم؟با کمتر شدن قلمبگی نوکشو‌

بینیه من تغییر کرد به مرور اوایل خیلی باد داره اما قوس بینیم همون بود که گفتم بده تغییری نکرد بعدها

یعنی روزهای اولم کاملا حلالی بود؟

دکتر بهم گفت ورمه حتی شاید قوزدار فعلا ببینی

2801