2737
2734
من این روش فریز رو از مامانم یاد گرفتن بعد از تمیز کردن بامیه ها انها را در قابلمه یکوچکی کمی اب میریزم وقتی جوش شد بامیه ها را میگذاریم دو دقیقه کافیه در حد تغییر رنگ بعد خاموش میکنیم و ابکش میکنم
خنده ی زیبایت دلیل زندگی ما


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول اینکه به هیییچ یعنوان برای فریز کردن بامیه، اونو سرخ نکن.همینجوری بذار فریزر و هروقت خواستی استفاده کنی سرخش کن...
یه دوش ابِ گرم!یه لباس راحتی! یه چای تازه دم!یه موسیقی ملایم ....به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه!!!!
2731
من خورشت بامیه رو اینجوری میپزم: اول پیاز داغ، بعد گوشت رو کمی تفت میدم با پیاز داغ و آب میریزم تا بپزه، وقتی پخت، بامیه های سرخ شده رو میریزم و دوسه تا گوجه فرنگی هم رنده میکنم و میریزم توش.خیلی خوشمزش میکنه. بعدم میذارم تا جا بیفته.اگه بامیه هاش مرغوب باشه زود له میشه و نباید مدت زمان پختش زیاد باشه.
یه دوش ابِ گرم!یه لباس راحتی! یه چای تازه دم!یه موسیقی ملایم ....به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه!!!!
من از مامی سایت یاد گرفتم همراه با پیاز یکی دو حبه سیر داغ کن توش بریز خیلی خوب میشه اصلن هم بو یا طعم سیر نمیگیره بامیه رو 20دقیقه آخ ر اضافه کن . البته قبلش تفتش بده.
من از سهم خود راضی نیستم، آن پاداش پا در هوای آسمانی به درد من نمیخورد. میخواهم زندگی ام همینجا و هم اکنون تحقق یابد.
2740
اگه برا سسش رب انار بریزی 1 چیزه معرکه ای میشه که فکرشم نمیتونی بکنی. البته باید ملس باشه.
لاک پشت ناشنوا تو مسابقه دو برنده میشه میدونید چرا؟ چون حرفهای اطراقیان را که همش میگن این نمیتونه برنده بشه را نمیشنوه این هم دخمل ناز مامانی که تو مسابقه شرکت کرده. خاله ها ببینید چه خوش تیپ شدم http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2015021612502987765
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز